[喜蓮勇感話贏就贏] 五月三日谷草九場賽日討論區 I

853 回覆
1 Like 1 Dislike
奇妙年華就啱佢騎
最後直路
左chok一下
右chok一下
第2 名收工
精英大師真係去左 但係
精英大師去之前都跑過1600 金鑽貴人今年又用得多 又要冇1600經驗 又增程400 根本一聽安田就知99%唔去
不過金鑽後生
下年先出去都唔緊要啦
下年是咪fragment 最後探戈了
反正肥文下季都有牌
Lm
"I just feel his form has dipped in his last three runs since then... Instead of competing for the wins he is letting the other horses get past him, he hasn't got the same fight. I think it is mental..."
星波?
weak
證明唔係馬王料
潘頓仲未公布
佢呢刻宣布話走我立即退出馬po
講經咩。。。佢係香港做1哥季季收幾千萬。。。返澳洲1半錢都無。。。傻既都識諗啦。。。扭下計當真
一係試下轉跑法一係唔好跑咁密嘅姐
咁撚多好馬點會走
短期內又唔會出現第二個莫雷拉
碼頭又拍好晒
新倉黎蛇啲靚馬俾撚晒佢
下季獎金又繼續加
計埋馬場外因素 香港而家復常埋
佢話走我拳頭塞屎眼都得
唔會
再逃快d!
之前呢度吹到接班+破金鎗

到最後就係12月偷得一場,其他俾人屌打
潘頓宣佈走未
真係塞都都唔驚
你嗰屎眼一早比切柒開發左
所有10元一注彩金超過500萬元毋須登記

馬會將於週二(5月2日)起,取消10元一注超過500萬元的公佈彩金的中獎登記安排。

若每10元一注獲中之彩金超過500萬元,所有中獎彩票持票人士或經電話投注服務(包括1886電話投注自動服務系統)、智財咭及「固定指示」服務投注的中獎者毋須再向馬會登記;而使用數碼平台或香港賽馬會電子錢包的中獎者毋須登記的安排,將繼續維持。

所有經投注戶口投注的中獎者彩金將於確認派彩後,自動存入其投注戶口。而若以現金投注,彩金金額為100萬元以上須到本會總部大樓以支票方式領獎。
自己印番張飛出黎收番
留低
狗會俾佢想飛就飛
換佢留低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞