脫髮食保康絲副作用

521 回覆
9 Like 128 Dislike
冇咗條嘢
你咁諗啦
D港女明明個個都係飛機場、冇眉娘、矇豬眼
但係佢地戴完push up bra, 假睫毛,大眼仔,畫完眉
一樣可以好自信咁覺得自己好索架
佢地唔知假的真不了,卸妝之後要面對真實嘅自己咩
其實男人戴假髮咪又係同女人化妝一樣
只係男性平時冇扮靚呢個習慣所以先有羞恥感啫
BTW,之後係有女同事同我傾想幫自己整返個
藥房 萬同屈要醫生紙 仲貴好多
假髮我有睇過台灣個U禿伯,但佢都認左當時脫髮過程中無用正確手段嚟嘗試阻止(保記同Minoxidil),甩到變五線譜頭先去貼假髮片,係可以好真,但我未去到呢個程度,最後受不了可能去植髮都唔會用假髮片
心理嘅嘢好多原因,我就冇乜呢啲感覺,巴打話齋最緊要個頭保得住
保康絲係減慢脫 要同時噴埋生髮水
有信譽既藥房 正都係500有找
如果你連呢啲都想慳不如咪鬼食
食到J軟 同早洩
唔好食

馬老闆咁有錢都要甩頭髮,未到無得救嘅程度下,植髮加食藥加搽野係最後手段!
其實外人睇落好覺
學elon 植髮再食保記啦
植左啲對雄激素反應最低既頭髮上去係最好
三十歲後無改善可能會去植
真 星期一錫紙燙 星期二雷鬼頭 星期三長髮
30歲後仲有得剩先算
一味唔接受現實一味拖
人地話你3期又要同人講2期
叫你點點點就到時先算,點樣點樣先算
抵你潮洲禿
你講講下好似我都有 對我黎講會用頹黎形容
唔係喎,佢好似係話佢19歲已經睇醫生
當時食proscar 中晒副作用
然後話生髮水只係幫你生bb毛冇撚用
就算食齊晒藥,最後都係頭髮甩得太多植黎都晒尻氣
當然啦,佢係假髮店老闆唔多唔少都有bias
其實雄禿dna代表你俾其他潺仔更加剛強?

最緊要有女仔接受到 頭髮又唔會太影響外表
好小事啫
藥房
食頭一個星期feel到心情好差同完全冇性慾
不過唔知係咪我覺得自己會光頭而心情差
但冇曬性慾就係真,
食左一個月後性慾就叫做正常返少少
我有keep住做運動
依家性慾都還好
J軟食馬卡
早洩問題有咩解救方法
我一開始反而甩多左 四個幾月之後先減慢甩 宜家食左大半年生活如常
咁你做乜返工都睇?
代表攻擊毛囊嘅DHT荷爾蒙受體特別多

所以DHT受體多係主因,睾丸素多少唔係主要原因
返緊工無意中碌到極品真空吸J片,正中我性癖頂唔撚緊
屌你老母成班傻閪 拿高d 頭髮黎睇髮線啦仆街
識唔識規矩呀
保記專利過晒
好多副廠出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞