勁過亞視! HTC 又出新手機

341 回覆
101 Like 10 Dislike
上台預繳900 呀嘛?
其實要翻身可以考慮出返部旗艦用成本價賣
肯定會大賣同多人識返咩叫htc先
成本價賣神機既廣告效果好過任何marketing technique
自然大把youtuber forum同你免費講
比女人玩死一間公司嘅最好例子,

10年嗰陣apple之後就係佢, 咁都可以玩到變地底泥
有下巴都算 有埋上巴都大賣?
同埋m7大賣係佢影相勁(果期計) 除左iphone冇得同佢比
當年dopod 一啲都唔平
900 蚊部嘅電話埋下手藍芽都無,個mon解像度一定係240x320以下
佢有份打返黎架喎
又唔係空降個女人玩死
之後嗰幾年係咁出廢機, 返而日版htc 又正又潮功能又實際, 應該日本渣旗唔關台灣事。
證明中國機做得好
佢個Official嘅原生系統先係重點喎巴打
2023仲有wildfire呢個系列
利申:三星撚
個OS 正到8%市佔都冇
第一代android 高登神機可唔可以話係zte 舊金山橙

之後就nexus s, nexus4

Vega唔講唔記得
係得返呢個系列
An機做唔到differentiation架喇
以前加料落system就work,依家就bloatware,個餅無咁大餵咁多間廠
個個買pixel都貪佢個原生系統
有行貨唔理佢用咩垃圾cpu我都會轉會
以前部htc one相機長期紫光dklm
vega當年仲要去深水埗水貨鋪買 依家應該連間鋪都執埋
the good old days
Hi-Tec C 出返原子筆算啦 學人出電話
市佔高有鬼用,支那牌子市佔夠高
算o拉 End discussion
我第一部android機係HTC
係HD mini
以前覺得幾靚幾得意
往事不要再提 人生已多風雨
縱然記憶抹不去 愛與恨都還在心裡

一直想買但細個冇錢買嘅電話,儲夠錢係yahoo買咗兩次都係俾人呃嘅壞機嚟俾返以前嘅htc我啦
好sad
希望你而家有條件想玩咩gadget 都玩到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞