勁過亞視! HTC 又出新手機

341 回覆
101 Like 10 Dislike
鬼咩
當年google求佢哋就當人狗
人哋搵三叔之後咪食屎囉
個touch mon 最多支援同時touch 兩點,仲要唔係真multi touch,只係for 你縮放

touch 既位唔準,打n 會變左j,打v 會變左g
咁果個年代multi-touch的確係未普及我唔會怪佢

touch 既位唔準,打n 會變左j,打v 會變左g

就真係太過份 最基本既touch screen touch唔到
個下巴仲大過Sony
由冇得換電到冇快叉果段時間最難捱
而家有快叉都冇乜好回味換電
無呢個下巴就唔係HTC啦
估唔到咁多人認真討論部機
等我正式貼返重點先:
1. 3.5mm jack input
2. Card slot microSDXC !
3. CPU Unisoc T606 (12 nm)
4. 大下巴 (見下圖)
樣:
同期部部機個mon 都真multi touch
有d 要multi touch 既game 要出個專係俾nexue one 既版本

最記得有隻控制個熊仔守基地既game
其他機既版本係瞄準、reload、開槍呢3個動作係分開做
nexue one 既版本係一隻手指控晒,瞄準時已經自動開槍,無彈時自動reload
咁癲
人地又會為咁小眾branch多一個版本
想知隻game 名 睇描述有啲想玩
第一批推廣Android嘅手機廠仲有motorola
motorola MilestoneXT701、XT720、Defy帶咗好多人入坑(Android2.1起AndroidOS開始完善) 2009年motorola嘅milestone比起HTC tattoo規格同定位都有過之而無不及

samsung當年仲玩緊Symbian
G2係神機果部
Smartphone興起果陣真係覺得htc個介面操作 天氣幾靚
a850 好撚抵玩呀!!!
世界第一既台灣手機終於歸位了
另一位巴打啱,如果係新model出冇可能900
前htc電話用家
勸大家唔好買電子垃圾 真心廢到仆街
紫光cpu
垃圾認證
非洲佬都唔屌你就知咩事喇
htc one x 受害者在此
同期samsung galaxy note II 續航力4倍
peak performance接近
thx
見到張圖本身想講等執笠, 不過都講左差唔多成十年應該仲有大把錢慢慢倒落海
都係個句
htc如果出m7外型,用番番現代spec,我諗好多人會買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞