覺唔覺得散水餅係多餘?

146 回覆
1574 Like 24 Dislike
有朋友就代表要個個都鐘意?
你成問公司淨係得幾個人?
咁你就咪撚講話送比D唔中意既人啦柒頭傻閪
你唔撚識送D唔送D既?
要送一定全部送哂?
咁嗰D友好既人又有無影響呀屌你送唔撚送得呀?
今次又點撚樣兜好呀
冇話唔送得喎,不過我就唔會送囉,而又真係唔撚會影響我喎
真係咁fd既話就唔會因為唔送散水餅而同你絕交囉
關係差既亦都唔會因為一件餅而同你變返好囉傻閪,除非你件餅鑲金啦,不過要靠件餅先可以維持到關係呢,咁你都幾大撚鍋
我有話要靠散水餅維繫咩 弱智傻鳩
咁係你唔用呢種方法啫 唔係散水餅本身多餘丫嘛柒頭
人地話「可以用黎維繫」 你條仆街就屈9人「要用散水餅黎維繫」 正一撚樣
D嘢唔啱自己用所以覺得多餘 你都幾自我中心 唯我獨尊
唔怪得無朋友
試過2次唔派都比人話
但個2次就係唔想派
d人太西,只係我忍得扮冇野
Absolutely on 9

全世界都請 = 冇請
你自己都講咗同事關係好咪走嘅時候食餐飯囉以餅代飯
你就真係撚樣呀,唔肯派散水餅就屈鳩人唯我獨專,自我中心,吹捧埋依d老屎忽文化黎顯得自己「多朋友」,人地真係同你fd既就唔會介意你唔派啦傻閪。
派散水Q俾女同事
痾落老細個水杯
直頭on9, 都唔知幾時開始有d咁既野,但又真係有人做,我從來無派過
好似話成班同事會請離職嗰位食飯,作為回禮先買散水餅送返俾班同事
熟咪派下
唔熟關佢叉事咩
行頭細咪派下,如果闊就唔撚理啦
蜜糖真係屌你老母
完全無撚用
好無謂 做咁多門面野
其實都係appreciation同有機會keep contact 既人
老馮派哂全公司咩
英國返緊工,有一個同事走大圍買左張咭寫嘢俾佢(都係good luck嗰啲),last day 就咁走

另一個走就Tesco 買左兩盒曲奇幾包麥維他

應該無乜所謂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞