「五月之約」五月天[ 好好好想見到你 ]香港站討論區(4)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
我C區有個呀叔勁撚惡
有個哥哥仔就應該5迷嚟fing住手巡場
本身就咁聽都唔覺 一對比就明了
果下真係有d感動 見到佢後尾一野dum走把遮好型
咪嘴真係要屌下,下下都係咁播住CD出埸做下樣做壞哂矩
知音人啊
邊有可以搵到原價飛
唔知yt有無片
佢轉身果下一野fing 爛左把姐
睇咗首場 見到琴晚咁 我對尾場有返啲信心
其實將心比己,當你做佢地個位你地都會燥底
反而想講主辦點解唔比拍片
其實而家好多演唱會都比拍架啦
坐E1 好多人拍片 完全冇人話同照
C 區揮手區
我諗我知你講邊個阿叔
個樣勁惡好神經質個種,隨時會爆咁
心諗洗唔洗咁惡呀入黎睇show 好似做左犯咁
佢望人既眼神真係好凌厲,好似你殺左人咁
其實影一兩張都人之常情姐
仲要有時無人係台影個幕都照,洗唔洗咁harsh 呀
成日有啲保安行黎行去,又照又乜咁,真係好破壞氣氛
今次個mon 搞成咁
好彩無放呢首 唔係真係晒左首歌
演唱會就係為咗聽破音 咁先係live
呢首好熱門喎mk 三寶之一
好想係live 聽九號球
睇過戶外場之後就覺得紅館根本就唔係一個適合攪演唱會既地方,尤其五子咁多視覺效果,用紅館會限制左好多

更重要既係,
而家佢地開一場既入場人數,
差唔多等於開兩場紅館,
錢都係賺咁多,但係少一半場次唔洗做得咁辛苦,
而且多左出黎既時間仲可以喺外地開多幾場繼續搵錢,
所以除非係搵唔到場地,如果唔係我覺得短期佢地都未必返紅館住
睇fb原來前幾日點金多蝦嗰個係香港人黎
其實係表演者角度,戶外場一定high好多
遲啲開埋啟德體育園可能開3場都夠
當年睇完戶外嘅公司就覺得紅館嘅公司嘥咗個演唱會
但如果想搞返jri嗰種簡單少少 講多過唱嘅演唱會
返紅館會好過戶外
呢班保安做慣奴才難得有權揸fit,係揸住尻毛當令箭。特高娛樂我屌你老母,用觀眾錢去請呢班垃圾
而我知道早幾年香港有唱過
公司果陣聽到到喊配埋個black ground
好撚正會起雞皮果隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞