「五月之約」五月天[ 好好好想見到你 ]香港站討論區(4)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
今日比成堆大陸人圍住,好彩都仲識企,係估唔到佢地聽到玫瑰少年好大反應
18無限放大公司冇唱 但係19唱埋無插電版唔想再聽了
內部飛區啲人唔識企 台語歌同冷門少少就坐低哂
呢幾日喺街撞到冠佑記得叫佢請食飯啦
你係咪影足全場?
係咪唔識聽指令
柒咗就咪叫啦
你話你咩都無做俾人兇就話
謝謝大家的熱情
5月天無問題,問題係個安排到,我未試過睇演唱會係嬲住走
想問吓有冇人知 嚟緊book咗星期日去中環街市嗰個pop up
本身呢幾日冇嘅貨會唔會當日有返?即係可能每日都有一定數量嘅貨
好想買手鈪同埋衫
想聽笑忘歌竟然變左ing
真 來三安係A餐B餐輪住換
想聽笑忘歌竟然變左ing
來三安係A餐B餐輪住換
幾次都俾Secure支手電筒照到隻眼 極度影響氣氛

淨係啲大路歌(突然好想你、人生海海 etc.) 先超大聲唱K咁唱。台語歌一粒聲都無
其實好明顯,你覺得首歌好完美,又冇乜結尾音就好大機會係墊音

不過墊音個陣我就主要感受觀眾大合唱同埋自嗨大聲d唱
咁講
有啲大陸閪既樣等保安一走就拍一走就拍
屌你老母首首拍住部電視做乜鳩嘢
搞到個保安過去stop佢又遮撚住晒
弱撚智
今晚咪嘴嘅有
永遠的永遠
玫瑰少年
好似仲有首但唔記得了
唔知有無人已經唔係好想聽ing同突然
想問點歌係唔係一定要喺最前排?係唔係一定要舉牌?想聽九號球
唔一定要最前排 但要近T台 同埋一定要舉牌搏眼球 越有創意越好啦~
唔想企就返屋企聽youtube啦
有冇人知10號碼頭睇唔睇到少少 定係淨係聽到
星期六冇飛想係出面聽
panda mart 返咗貓的多重宇宙 嗰件tee 嘅貨
入new200 迎新有6折優惠, 幾抵買
第二場揮手 C1 E行大number
多數時間睇螢幕 但踮腳尖都睇到大小舞台
不返返到去條頸有啲攰
後面嗰行聽得出大家香港人都好high!!!!!
有人斷左熒光棒2次大家要小心fling
呢個場地最靚位應該係正中的梯級位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞