連尼住:而 VIP 一直都整緊既

95 回覆
17 Like 10 Dislike
所以我叫大家理智,高登連登一齊上,邊個坐大都只會仆街。

收啦
有本事自己起個論出黎
要不是連仔收留你地
無人迫你上 你跟風上就收皮啦
你唔上大把人上
去高登開一樣既post 牙祖會回應你?
返去食蕉啦

收啦
有本事自己起個論出黎
要不是連仔收留你地
你唔上大把人上
返去食蕉啦

系囉
連狗講大話唔撚眨眼個下好野

收啦
有本事自己起個論出黎
要不是連仔收留你地
你唔上大把人上
返去食蕉啦

要不是大陸給你水,給你生意香港人,你哋香港人收皮啦,唔鐘意就唔好係香港呢個中國地方生活。個邏輯同你講既一樣。

照你所講你唔去擦大陸人鞋?道理都一樣。你咁鐘意做一個無分析傻仔就由你啦。

收啦
有本事自己起個論出黎
要不是連仔收留你地
你唔上大把人上
返去食蕉啦

要不是大陸給你水,給你生意香港人,你哋香港人收皮啦,唔鐘意就唔好係香港呢個中國地方生活。個邏輯同你講既一樣。

照你所講你唔去擦大陸人鞋?道理都一樣。你咁鐘意做一個無分析傻仔就由你啦。

講得好!

收啦
有本事自己起個論出黎
要不是連仔收留你地
你唔上大把人上
返去食蕉啦

你食屎
連仔欠左你D乜
已經比哂足夠空間你地發癲 仲多多要求
一係死返牙祖到無人理你

根本就少數反連鳩UP 如果真係咁唔掂仲點會咁多人留係到

收啦
有本事自己起個論出黎
要不是連仔收留你地
你唔上大把人上
返去食蕉啦

收啦
有本事自己建國
要不是中共收留香港人
無人迫你住香港 你老豆老母跟風落黎就收皮啦
你唔住香港大把人住
去美國屌柒特朗普 佢會回應你?
返去食蕉啦

死反骨仔
係到食連仔住連仔
仲係到亂反
比左自由你地圍內狗竇任玩
有本事去反牙祖
又係反唔掂走黎移民
廣告一路都加緊
要不是連仔提供個平台比大家,
你而家仲比牙租逼害緊呀.
係咪比連仔賺下錢都唔得呀
我會俾多十年時間連仔 耐心等候

就好似我地阿迷比足十幾年時間雲加重奪英超一樣 耐心等候

死撚左十世啦

收啦
有本事自己起個論出黎
要不是連仔收留你地
你唔上大把人上
返去食蕉啦

你食屎
連仔欠左你D乜
一係死返牙祖到無人理你

你食屎
中共欠左你D乜
一係移民外國無人理你

根本就少數反共鳩UP 如果香港真係咁唔掂仲點會咁多人留係到

連粉定達粉疊馬

收啦
有本事自己起個論出黎
要不是連仔收留你地
你唔上大把人上
返去食蕉啦

你食屎
連仔欠左你D乜
一係死返牙祖到無人理你

你食屎
中共欠左你D乜
一係移民外國無人理你

根本就少數反共鳩UP 如果香港真係咁唔掂仲點會咁多人留係到

咁你係咪認同由香港移民到其他國家個難度=要你上返高登?
估唔到高登真係咁不堪
LM

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞