連尼住:而 VIP 一直都整緊既

95 回覆
17 Like 10 Dislike
係唔係講左好耐
都仲整緊
放棄現有收入 確係難事
請大家體諒
開壇個時個三四個月都會比錢
依家真係不了
賺完廣告賺vip
爽能到
強力支持連住尼壇主舉行連登大屠殺,什麼波台狗 反連狗統統殺殺殺 ban撚哂佢就岩
比D時間連尼住啦

連尼住唔係靠hkg plus 有今日咩,條友d技術跟本唔掂

最仆街係呢條友,我一早話佢為利什麼仆街野都做得出,一方面話做大個餅但自己又心虛唔肯俾api其他人開發,原因就係怕歷史重演。佢只會越來越仆街。

早洩=國民黨
連狗=共產黨

最仆街係an版極垃圾
之前睇朋友上
以為佢上緊其他forum
強力支持連住尼壇主舉行連登大屠殺,什麼波台狗 反連狗統統殺殺殺 ban撚哂佢就岩

要啦 64天安門屠城之後支那人幾乖
連囝
Wheres API.doc
Wheres API.doc

呢個app就抄HKG嘅
人地以前有VIP 而家再加有幾難呀
波台手足咁有志氣就死返去高登啦
連登容不下你班廢柴說三道四

成日攞連登同廢登比
廢登而家成個死城咁,得返班廢老廢中上
間唔中上一上去睇佢地講野 真係人唔笑狗都吠

你冇嘢?
我會俾多十年時間連仔 耐心等候

就咁一個post都幾個支那廣告
錢你就識賺 屌你老母

你上得咩網多先彈咩廣告比你

你咪on9啦
屌你地咩
連仔去旅行唔洗錢咩
賺多少少係咪唔得呀
咁唔滿意就唔好上嚟
好行夾唔送呀

對,中國人要行共產黨路線先對付到。
三反五反,反右反孔。秋後算帳。

就咁一個post都幾個支那廣告
錢你就識賺 屌你老母

你上得咩網多先彈咩廣告比你

你咪on9啦

禁入info

This is a list of the information sources used to determine that this ad be shown to you:

The time of day, the website you were viewing or your general location (for example country or city).
Our best estimation of your interests.
Google personalizes ads in other ways as well. Learn more.
比D時間連尼住啦

最仆街係呢條友,我一早話佢為利什麼仆街野都做得出,一方面話做大個餅但自己又心虛唔肯俾api其他人開發,原因就係怕歷史重演。佢只會越來越仆街。

早洩=國民黨
連狗=共產黨

最仆街係an版極垃圾
之前睇朋友上

連copy and paste都無,又串柒柒話唔鐘意搞,無料就應喇。
呢個app就抄HKG嘅
人地以前有VIP 而家再加有幾難呀

最好笑係廣告插入技術超前plus仔

所以我叫大家理智,高登連登一齊上,邊個坐大都只會仆街。
比D時間連尼住啦

早洩=國民黨
連狗=共產黨

最仆街係an版極垃圾
之前睇朋友上

連copy and paste都無,又串柒柒話唔鐘意搞,無料就應喇。

本身用WebView係有的
不過而家可能因為performance好啲轉咗用native
又無implement到selectable
搞到而家到喉唔到肺
迫人回家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞