連尼住:而 VIP 一直都整緊既

95 回覆
17 Like 10 Dislike
價錢 vip跟帳號定跟機
波台手足咁有志氣就死返去高登啦
連登容不下你班廢柴說三道四

成日攞連登同廢登比
廢登而家成個死城咁,得返班廢老廢中上
間唔中上一上去睇佢地講野 真係人唔笑狗都吠

跟機唔通iphone ipad web分三個比錢

咁hkg+個陣都係跟機

咁hkg+個陣都係跟機

果陣緊係跟機啦 邊有web version

不過以前plus 態度良好, 大家唔會諗adblock
依家連狗走數走左成年, 個個裝哂adblock

成日攞連登同廢登比

咁撚得閒去舊登
你都on9, A係屎B就唔撚可以係屎?
連狗:整緊啦仆街 嘈嘈嘈 嘈乜鳩呀
比D時間連尼住啦

連尼住唔係靠hkg plus 有今日咩,條友d技術跟本唔掂

最仆街係呢條友,我一早話佢為利什麼仆街野都做得出,一方面話做大個餅但自己又心虛唔肯俾api其他人開發,原因就係怕歷史重演。佢只會越來越仆街。

早洩=國民黨
連狗=共產黨

成日攞連登同廢登比

所以你咪係度吠緊
比D時間連尼住啦

連尼住唔係靠hkg plus 有今日咩,條友d技術跟本唔掂

最仆街係呢條友,我一早話佢為利什麼仆街野都做得出,一方面話做大個餅但自己又心虛唔肯俾api其他人開發,原因就係怕歷史重演。佢只會越來越仆街。

早洩=國民黨
連狗=共產黨

十分同意

成日攞連登同廢登比

同CC台同屌警犬一樣
香港人咁有志氣就死返去英國啦
香港容不下你班廢柴說三道四

成日攞中國同英國比
英國而家成個死城咁,得返班廢老廢中上
香港人咁有志氣就死返去英國啦
香港容不下你班廢柴說三道四

成日攞中國同英國比
英國而家成個死城咁,得返班廢老廢中上

成日攞連登同廢登比

咁撚得閒去舊登
你都on9, A係屎B就唔撚可以係屎?

笑撚柒左 嫌人地係屎自己又爭住食
你覺得連登係屎咁有得揀唔食屎架嘛

成日攞連登同廢登比

你真係垃撚圾
真係正,一年都未夠就俾網民屌返落谷底
連狗依家賣埋大陸廣告添
姓連既都係辣殺

就咁一個post都幾個支那廣告
錢你就識賺 屌你老母
[g]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/26/185845_bd168df9a98c2b9e2730a9ecf5b092e7.jpg[/i]
就咁一個post都幾個支那廣告
錢你就識賺 屌你老母

利物浦重奪英超冠軍先定連登有VIP先

利物浦重奪左la
我利win

利狗奪取英超[black]亞洲盃[/black]!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞