兩餸飯衝出香港 係日本節目登陸

404 回覆
812 Like 29 Dislike
牛肉便當好好食 牛肉甜甜地又淋
你入人地講緊日本節目嘅Post屌人講日本

你覆個個話題本來就講緊日本,無腦都自己回下帶啦,金魚腦。

真係on撚99,打咁撚多字有閪用咩。
你咪撚偷換概念啦
我係見你傻弱智九唔搭八叫你咪撚搭嗲唔係屌人講日本
我係屌緊你條傻鳩一個呀 醒下啦
重要人地都無離題

你覆緊個個表達緊鬼佬地方兩餸飯重貴,

係駁緊人地批評香港地食物對比日本貴依個問題。

不過算啦,你依啲傻鳩連人地討論乜春都唔知係度9Up。

收皮啦。
表達緊鬼佬地方仲貴
點樣駁緊 香港地食物對比日本貴?
你唔好為左justify自己做風紀就兜撚到邏輯都冇埋咁肉覆啦
認柒咪咩事都冇囉
日文冇呢個字
不過佢有字幕有おかず呢個字,就喺餸咁解
你依啲柒頭真係下下要人畫公仔畫出腸

人地話香港地雙餸飯貴,日本性價比高。

上面覆其實有地方重貴過香港,咁有乜撚野問題。

你依啲小學雞嬲嬲豬係度玩捉字虱,個腦又唔撚明人講緊乜。

依家係笑柒你討論乜都唔知,重係度風紀風紀。依家返學?

返去搵你老師度飲奶啦,小學雞唔撚好上連登。
講有地方貴過香港但唔係講日本已經離題啦
請問你屌柒晒佢地未
做風紀呢啲咁弱智既野嗰個係你 我係你就唔講到咁盡啦
由頭到尾都係你隻柒頭自己衝埋黎搭嗲 關你撚事咩戇鳩仔 其實你現實生活係咪都無人理你
夜弁当
好撚嬲?

重風紀風紀,返學咩屌你。

今晚嬲到訓唔著,聽日記得話俾老師聽。

我現實生活?你現實肯撚定成撚日駁嘴易狂燥嘅小學雞。重要係怕風紀同無腦個一隻
你都幾撚好笑 冇人識你自己走埋黎駁人嘴嗰個係你
真心唔知你做乜鳩咁撚有勇氣講一大堆打返自己既回力鏢
你開心就好啦傻閪
你要識嘅先傾得計笑柒你,你唔好上討論區啦。

返學校搵同班同學吹水啦。
你老母生著你件垃圾都幾撚慘下
又冇邏輯又冇理解能力 上連登撩人皮柒撚左仲要兜得咁肉酸
佢實好後悔比人中出生左舊屎
我唔係狗屎垃圾都想理架嘛冇人識你呀屌你老母
日本人鐘意落味醂
你覺得依度啲人討論大家識架?

就係唔識先可以大大力笑柒你,

要識先有討論你搵老師飲住奶傾偈。
你咪成日拉埋啲正常人同你相提並論咁撚柒
我唔想理你係因為你係狗屎垃圾
死撚開啲啦柒頭
懷疑你老母陀你隻垃圾嗰陣食開屎搞到個腦完全冇發展過
邊個同你講日本一定食日本菜
九唔搭八講緊日本便當你就po街市菜檔競爭
仲要係中國人開嘅菜檔
咁請問點解你肯定中低價便當一定會用日本產菜
你有冇喺日本食過啲便當㗎
好多個包裝都寫到明"國產雞蛋使用,國產野菜使用,國產牛使用"
如果係用其他國家既野就唔會標明
所以好易分,不過起碼人地有得揀
香港食兩餸飯邊有得你揀
就算係最平d丼飯店,Sukiya松屋果d, 人地都係寫明晒食材係咪使用日本產
好心唔識唔好衝出嚟柒,仲要po篇九唔搭八嘅嘢
我有
係有寫
但唔係全部
我都無講過話係全部喎

但人地有得揀
日本便當用日本食材 日本蛋 菜
兩餸飯用唔知咩萬年油 支那激素肉 支那重金屬菜
(但唔係全部)咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞