[五分鷹入] 2017-18賽季轉會討論區(15)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
van dijk keita 睇黎都唔賣

Keita 係rb個個?

萊錫比中場

咁猁仲有咩人買

又去新特蘭 紐卡素 求其買

見jonjo shelvey英冠咁勁買番佢翻嚟囉

兩個都唔賣嘅即係有130m冇用 50m放張伯倫俾你

50m+1 la diu
利呢幾年咪剩係係東北兩蟲到買咁3-4條友...

修咸頓先係大戶
Guardiola on a centre-back: "We are going to see if we can buy somebody else. We cannot spend too much [more], we already spent a lot."

哥狗買後衛買上癮

咁曼城又真係得後衛要大執
Guardiola on a centre-back: "We are going to see if we can buy somebody else. We cannot spend too much [more], we already spent a lot."

哥狗買後衛買上癮

咁曼城又真係得後衛要大執

文加拉有無咩消息?
利呢幾年咪剩係係東北兩蟲到買咁3-4條友...

修咸頓先係大戶

猁、阿、曼同巴今年都真係好曳下

獌差件防中就冠已奪啦喎

獌差件防中就冠已奪啦喎

踢上去無form
打fifa就世界第一都得

獌差件防中就冠已奪啦喎

踢上去無form

假設佢真係買到防中
咁pogba mk lkk呢堆自動波應該都夠抽
pogba上年季尾都開始適應哂英超

獌差件防中就冠已奪啦喎

踢上去無form

假設佢真係買到防中

仲要癲到正選後備都有好多人選擇, 兵源十足
對比其他前列

熱狗都唔提

熱狗都唔提

人地都冇諗過要4線,淨係衝聯賽夠啦

獌差件防中就冠已奪啦喎

踢上去無form

假設佢真係買到防中

早幾日咪又係比疤狗撚

獌差件防中就冠已奪啦喎

踢上去無form

假設佢真係買到防中

早幾日咪又係比疤狗撚

拜比AC炒4粒,鍠又比鏝嬴4:1
熱身賽呢d冇咩意思既
利申:唔是獌,純粹討論下
Swansea's Gylfi Sigurdsson will not feature against Birmingham today after agreement to miss game due to "transfer speculation." #SSN

獌差件防中就冠已奪啦喎

踢上去無form

假設佢真係買到防中

早幾日咪又係比疤狗撚

拜比AC炒4粒,鍠又比鏝嬴4:1
熱身賽呢d冇咩意思既
利申:唔是獌,純粹討論下

阿幼齒陣夠和拜啦

獌差件防中就冠已奪啦喎

踢上去無form

假設佢真係買到防中

仲要癲到正選後備都有好多人選擇, 兵源十足
對比其他前列

鏝就大把選擇

鏝先係兵源充足
獌sub 個堆係連加特

呢個勁喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞