[五分鷹入] 2017-18賽季轉會討論區(15)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
BREAKING: 巴塞is paying 9000M 買古天奴 and keep 尼馬

....9000m .....

真係breaking
Philippe Coutinho has agreed terms with Barcelona and is waiting for the clubs to finalise a transfer fee. (Source: @gerardromero)

唔信會買到

當初比比鳥到agree personal terms啦
高普企硬就搞掂

尼馬都未FIRM留隊 巴塞真係食撚左屎呀今次
比隻尼馬咁樣撚狗法

賣世界第三人,呢個點都難賣
球迷角度222m換到華拉提/ 大奶/ 丹比利其中2個旳確係好理想,但同時風險都好高
所以高層唯有硬食

PSG買NEYMAR就係表示雄心番華拉提

假設真係過唔到FFP,有可能要deal掛
琴日好似傳過下,唔知真假
Philippe Coutinho has agreed terms with Barcelona and is waiting for the clubs to finalise a transfer fee. (Source: @gerardromero)

唔信會買到

高普企硬就搞掂

比隻尼馬咁樣撚狗法

球迷角度222m換到華拉提/ 大奶/ 丹比利其中2個旳確係好理想,但同時風險都好高
所以高層唯有硬食

唔放verratti可以放其他姐
angel ben arfa lucas aurier krychowiak

唔信會買到

高普企硬就搞掂

比隻尼馬咁樣撚狗法

所以高層唯有硬食

angel ben arfa lucas aurier krychowiak

仲有迪馬利亞,柏斯托尼

高普企硬就搞掂

比隻尼馬咁樣撚狗法

所以高層唯有硬食

仲有迪馬利亞,柏斯托尼

all go che la diu

比隻尼馬咁樣撚狗法

所以高層唯有硬食

仲有迪馬利亞,柏斯托尼

Ben arfa都要

比隻尼馬咁樣撚狗法

所以高層唯有硬食

仲有迪馬利亞,柏斯托尼

Ben arfa都要

佢唔識波,唔好怪佢

比隻尼馬咁樣撚狗法

所以高層唯有硬食

仲有迪馬利亞,柏斯托尼

Ben arfa都要

佢唔識波,唔好怪佢

Ben arfa 差個費sir/雲膠領隊教佢踢波
Gaston Ramirez is on the verge of leaving the Riverside and getting himself a move to Spain.

This is, at least, according to his agent, who spoke to El Desmarque in Spain, saying the agreement to transfer the Uruguayan forward to Real Betis is ‘basically done’.

http://sportwitness.co.uk/spain-agent-confirms-middlesbrough-exit-basically-done-fee-around-e5m/
BREAKING: 巴塞is paying 9000M 買古天奴 and keep 尼馬

....9000m .....

真係breaking

9000m....直情收購我利
AS Monaco's Vadim Vasilyev: "We have no agreement with Real Madrid or any other club over Kylian Mbappe. There are offers."

AS Monaco's Vadim Vasilyev: "We want to extend his contract. The door for a transfer is not open."
如果利物浦買到基達同vvd,留到古天奴
老老實實真係幾勁
高普咁識教波,唔似哥狗咁廢
Kaveh Solhekol‏Verified account
@SkyKaveh

Barcelona increasingly confident of signing Coutinho if Neymar leaves. Liverpool in strong position. Signed 5 year deal in Jan. Not for sale
BREAKING: Ronald Koeman says Ross Barkley isn't part of Everton's future after rejecting a new contract at the club.

Koeman on Barkley: "He declined our contract offer and he has told me he is looking for a new challenge. I need to respect that."
Reliable Brazilian website Globo Esporte has some updates today saying the Catalan club have advanced in their negotiations for the Liverpool midfielder. Barcelona offer €70m + €10m to Liverpool for Coutinho, player wants move

唔信會買到

高普企硬就搞掂

比隻尼馬咁樣撚狗法

所以高層唯有硬食

宜家值錢嘅得迪馬,戴斯,華,拉比,
巴西幫點都唔賣
Kaveh Solhekol‏Verified account
@SkyKaveh

Barcelona increasingly confident of signing Coutinho if Neymar leaves. Liverpool in strong position. Signed 5 year deal in Jan. Not for sale

希望企硬

唔信會買到

高普企硬就搞掂

比隻尼馬咁樣撚狗法

所以高層唯有硬食

巴西幫點都唔賣

果2件都值錢

唔信會買到

高普企硬就搞掂

比隻尼馬咁樣撚狗法

所以高層唯有硬食

巴西幫點都唔賣

果2件都值錢

仲有卡雲尼可以同菜狗互補

唔信會買到

高普企硬就搞掂

比隻尼馬咁樣撚狗法

所以高層唯有硬食

巴西幫點都唔賣

果2件都值錢

仲有卡雲尼可以同菜狗互補

蘇狗

Official | Lille sign highly-coveted Thiago Maia for €14m
Monaco vice-president Vadim Vasilyev: "Fabinho and Thomas Lemar are essential players, they will stay with us." (Source: Sky Sports)
Everton confirm that Ross Barkley will leave the Toffees after turning down a new contract | #EFC #PLonNBC
Barkley wants new challenge and will leave Everton, says Koeman. @AHunterGuardian theguardian.com/football/2017/… #EFC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞