[五分鷹入] 2017-18賽季轉會討論區(15)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
有冇人同我一樣覺得mbappe值

值過尼馬
條友正正常常發展 2年就上到最頂級
真係好撚柒勁

睇佢踢波戈種天分 完全唔係其他人可以比較既

之前 馬素爾 唔係都吹奏到咁咩

佢衰私生活唔檢點,同埋數據上包皮都完爆佢

馬斯爾再勁都無用,死黑鬼皇馬好少買

黑人黎講佢幾靚仔

moses完勝

黑碧

耶穌啦 成個NBA球員咁

之前 馬素爾 唔係都吹奏到咁咩

佢衰私生活唔檢點,同埋數據上包皮都完爆佢

馬斯爾再勁都無用,死黑鬼皇馬好少買

黑人黎講佢幾靚仔

moses完勝

黑碧

耶穌啦 成個NBA球員咁

普巴成個赤木剛憲咁
Monaco tell us they have not agreed to sell Kylian Mbappe to Real Madrid for £160m (€180m). #SSN

傻撚左 今季踢得西既話 100m 都去唔番 好撚傻豬 擺到明 今年連法甲都無力爭 賣咁多b silva silva bakayoko
折哂骨 先留件最值錢, 識玩

你留意番摩納哥買左咩人 就知下季差極有限
Monaco tell us they have not agreed to sell Kylian Mbappe to Real Madrid for £160m (€180m). #SSN

傻撚左 今季踢得西既話 100m 都去唔番 好撚傻豬 擺到明 今年連法甲都無力爭 賣咁多b silva silva bakayoko
折哂骨 先留件最值錢, 識玩

你留意番摩納哥買左咩人 就知下季差極有限

但一定叫唔返180m
除非佢地唔賣自用
皇馬180M買包皮劣賓周馬 佢2個法國佬應該幾合拍 因為條賓周沒包皮係會傷D 加番包皮條賓周想點睇都得啦

agger
可能係想再放高d 價姐
Transfer Centre Live‏ @TransferCentreL

Middlesbrough have now rejected two bids from West Brom for defender Ben Gibson.

出到20m都買唔到
Transfer Centre Live‏ @TransferCentreL

Middlesbrough have now rejected two bids from West Brom for defender Ben Gibson.

出到20m都買唔到

之前吹到30m麻
OFFICIAL: Bordeaux have confirmed that they have cancelled Wellington Silva's transfer to the club after he failed a medical.
Chelsea have sent Kenedy home from their pre-season tour of China after apologising for his social media comments: skysports.tv/C1K4u4

出到20m都買唔到

西布朗sick ball 尤其而家後防線老化需要新血

出到20m都買唔到

係時候買屎波寧
OFFICIAL: Bordeaux have confirmed that they have cancelled Wellington Silva's transfer to the club after he failed a medical.

過左阿記一棟

波爾多我屌你老母

出到20m都買唔到

西布朗sick ball 尤其而家後防線老化需要新血

麥奧利37 8歲,上季都仲係主力
越黎越覺得普巴抵玩
越黎越覺得普巴抵玩

唔係普巴而家整體身價可能冇咁高
越黎越覺得普巴抵玩

唔係普巴而家整體身價可能冇咁高

應該係整體贊助同轉播費越黎越高
重有埋支那班癲佬

波爾多我屌你老母

差價都賺唔返
真係想知道在生之年
身價最高可以去到幾多百m
Btw c朗個80m 係由當時至到宜家都係覺得合理
什至抵到爛 - 表現+商業價值黎計
但係好似普巴個啲 我就覺得只不過之後既轉會
越黎越貴先顯得合理
[quote]真係想知道在生之年

越黎越貴先顯得合理[/quote
尼馬220M 麥巴比180M 咩原來左翼咁貴架?]

祖雲達斯有5個左翼 哥斯達 貝拿迪治 M子 辛度 同 埋比積卡

祖雲達斯有5個左翼 哥斯達 貝拿迪治 M子 辛度 同 埋比積卡

全部都係一線頂級

全部都係一線頂級

一線左翼幫祖記拎左幾多個歐聯
Transfer roundup: Brighton agree season-long loan move for Chelsea’s Izzy Brown #bhafc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞