多倫多生活討論區 64

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
刪咗啦,睇出面個熱門都仲有野睇
邊個po啊你講緊
拍拖8年 結婚3年 個女人都可以出軌 人心難測
https://lih.kg/3353120
係Detailing ,不過又驚俾人屌講到懶高級咁
起碼都180蚊,真係好撚貴,有需要或者啱啱買二手車先做一次好喇
無㗎,做車相關係咁上下啦,我有能力飛黃騰達我都唔做車啦,又窮又辛苦,你估個個都有牌、有能力,過到嚟就返份月薪成皮嘅工咩

其實我都預咗冇人會搵我,搵十零蚊、搵一兩個月工都未搵到工,諗住搵份工捱住先嘅香港人真係少數嚟
仆街 原來飛龍係呢個區出沒
想知乜嘢?

好cute
有無相熟嘅寵物舖或者領養機構介紹
依家好高喎
仆街黎
屌你老母 死賤種真係人人喊打
記得佢住North York(好似係)
高級架
我就負擔唔起喇
十個有九個都住north York,洗乜好似
You can attach it to your keys. If you lose your keys, someone can drop them to a post box and it will be mailed back to you.

They got the your information from Ministry of Transportation. Nothing to worry about
Usually get it after you renewed your car plate
其實大把人需要,唔洗理佢地,巴打有心refer 已經好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞