如果Elden Ring出喺2023根本冇可能拎到GOTY

97 回覆
19 Like 348 Dislike
有無限刀之後應該好好玩
咪講咗任記係唔係驚就見仁見智
你盲定重度?
咁我照返你邏輯
Elden ring由1月延期到2月
係咪Santa Monica要多謝宮崎英高讓路?
傻閪由頭到尾都淨係針住一個point嚟講
有病睇醫生啦
依家係任記驚能左英高先將隻原本係2022出嘅zelda延遲到2023出

雞愽咁大隻字就咪撚縮啦廢柴
係到鳩up仲叫人睇新聞既on9仔
重係到針住依一句
唔能識睇埋下一個回覆?
你真係好能癲
zelda班探索撚物理撚真係好撚煩
你list咁多年出黎到底知唔知我講乜
我個核心講法係2015啲game比較弱/唔啱goty口味
所以當年巫師3算係係一眾弱者中攞到
而唔係話2015巫師3唔抵攞
卧龍都拎到上檯面講 動作流暢度 自由度 模組細節 全部同elden ring 冇得比
求鳩其啦
薩爾達延期無野好講
哈利波凸賣斷市咩?唔覺有呢隻驚有人討論咁喎。。。好似之前avengers

今年應該armored core 6攞GOTY
又宮崎俊
依個真
魂粉真係好戇鳩
ching岩岩出獄?
剩係lgbt都洗哂板 隻game都cancel左好多人
公道講句 就點都好玩過avengers好多
而且計銷量佢係高過Elden Ring
steam賣緊479,好貴,點平啲買
去到今時今日樓主都重拎elden ring出黎講,證明隻game都幾成功,樓主幫手fact checked
Sor係虎牢關二週目練緊紅點化解
其實巫師3擺邊一年都係大熱 隻game後勁好凌厲
一開波玩嗰陣覺得普通啦
越玩越投入 仲好記得爆機之後好撚失落空虛
唔知等幾多年先有下隻咁嘅game
跟住就到塞爾達 唔捨得爆機 爆完又失落空虛
尤其巫師3故事性咁多年可能得rdr2貼近
btw 其實2077劇情都好jeng 過左好耐都好深刻 fix左bug之後真係唔錯

反而elden ring好老實其實咪ds開放地圖版
大同小異 我自己覺得隻狼出色啲

戰神毋庸置疑啦當年各方面都最top啦唔多講
反而tlous2其實遊戲性唔錯 係劇情on99
不過劇情on9都算 重點唔撚合理 同埋啲角色話死就死
一早係玩家心目中有地位 dklm 再用預告片呃鳩人買cls公司

it takes two 都實至名歸啦 當然無咩強敵 故事好感動又有教育意義 玩法都開心 記得同女朋友越玩越sweet
push
咁如果歷史上所有game喺同一年出 邊隻會係GOTY
無錯
正如如果美斯喺馬勒當那年代踢會點樣
睇用咩準則
畫面都得係video game嘅一部份
而家遊戲嘅畫面平衡嚟講靚過十幾廿年前好多
舊game嘅操作又係難搞

正路評game係要睇返嗰個時代背景嘅遊戲比較出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞