如果Elden Ring出喺2023根本冇可能拎到GOTY

97 回覆
19 Like 348 Dislike
今年臥龍打頭陣整咗隻史上最魂系嘅三國

仲有賣到斷哂貨嘅哈利波特,有得撚掃把、有得用魔法、玩家之家玩法

嚟緊FF16、街霸仍然未出,車輪戰咁上

年中更加有萬眾期待嘅Tears of the Kingdom,宮崎英高應該諗起任天堂個logo都驚到瀨尿

好彩Elden Ring出喺2022,若果撞正2023堆鬼神根本冇得鬥

FromSoftware 真係要多謝青沼英二肯讓路畀機會班後生game producer
你收嗲啦
真,elden ring 真心overrated. 但佢2022又真係最好玩嘅
DS第一集已經夠打動人心,Elden Ring個故繼續玄之又玄但其實冇人知隻驚想表達啲乜
拎臥龍同霍格華茲打頭陣
前者免費都少人討論,後者最近俾人笑剩係山窿
其他講嘅全部未出,starfield又唔提,係得Zelda牌面上有得鬥
明顯曲線讚Elden Ring
好悶呀 講嚟講去咪又係攞舊年goty比
然之後又要用佢去幫今年啲game打飛機
如果咁 如果點 邊有咁多如果
不如用今年啲game互相比較咪仲有意義
因為總係有啲年份冇乜好驚先會咁討論到
未出都有得打飛機 師兄幾好想象力
冇英粉咁好,幾粒字就想像到成個世界觀
除左隻撒爾達有可能同elden ring一戰外
其他都唔係攞goty材料

街霸格鬥game唔係攞大獎主流,只會攞到自己d項目
卧龍就唔需要講,大家魂系內容同革新程度同elden ring冇得比(魂3-》el;仁王2->卧龍)
Ff16 se出架,佢唔炒車先再講啦…唔計d像素game,佢d 3a大作對上一隻冇炒車已經係ff7re
哈利波凸比盡地平線水平,只係魔法版ea 開放世界game
抄襲就抄襲啦
臥龍抄隻狼就魂系
原神抄唔見講薩系?
笑咩,hl咁正
Starfield講真,佢段gameplay唔太吸引對比zelda 同ff. 雖然全部都係必玩
on9 ,出係邊年都屌打
下話
臥龍贏elden ring
睇連登好耐冇笑到咁大聲
樓主應該冇xgp
卧龍辣殺驚黎
條傻仔仲話人睇幾個字就聯想成個世界觀 成個故仔

講得出都真係無咩點讀過書 同你講數學淨係識1+1=2就夠 呢啲懵撚返去彈珠台仲開心
點抄法?有Parry就當人抄?
英粉又駁唔到
個模式都唔係抄?
咁原神都唔係抄啦
臥龍有得玩化解
elden ring淨係碌嚟碌去
咁ninja gaiden呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞