覺唔覺得咁多個紀律部隊之中,懲教署真係最濕鳩 [bomb]

108 回覆
47 Like 8 Dislike
如果樓主同埋認同樓主既人真係認為單單請推廢老返黎就可以管理得到
一班 黑社會,大圈仔,越南仔,黑鬼難民,尼泊爾刀手既話
咁香港既一班懲教員都算係做足佢地既本份
俾到你地係溫室裹面長大
你地聽聞過香港最近既監獄暴動係幾時?
你地接觸過香港既黑暗一面未?

無可否認
現在既懲教署管理制度真係垃圾 管理層大部份都係好似樓主呢類剩係識坐冷氣房對文件既文官
犯人坐監越黎越輕鬆
職員返工越黎越難做
但唔代表佢地做既野好似樓主咁講
樓主係咪考唔到所以開post發洩

請班廢老返黎 班犯會驚閪咩

而家班柳記好撚兇好撚有氣勢?
唔好玩啦ching

新果批真係黑黑實實好大隻好兇wo

識人做緊

我都識人做緊
成班都係出面撈唔掂先去做柳記,全部都on99咁

講真咁多紀律部隊柳記係數一數二FIT既
海狗入境警犬勁多潺仔
其實正常一份工,無乜野

唔好玩啦ching

識人做緊

我都識人做緊

入得紀律部隊做散仔想撈得幾掂
出面搵到食都唔入去搏高薪公屋啦

不如你答我班廢老點應付班犯班黑社會?
成個倉甚時成個部門都係廢老睇既話 班犯搞事暴動點阻止?
叫班警察入得黎都被人攻佔左啦

唔好玩啦ching

識人做緊

我都識人做緊

講真咁多紀律部隊柳記係數一數二FIT既
海狗入境警犬勁多潺仔

真心 個個都黑黑實實好大隻下
真係唔打睇都兇得下人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞