導演保證!《無限之戰》將會是有史以來最長的漫威電影

106 回覆
17 Like 7 Dislike
marvel既文戲的確係弱少少,不過由russo brothers接手左之後都進步左架la,美隊2,3已經係一個保證
Avengers系列一直都係俾人垢病居多,希望今次真係可以洗返次底

羅素兄弟執導真係放心好多
三個鐘 會唔會有中場休息

les misérables

孤星淚都悶悶地

陳豪出場悶到我瞓著

咁你就會歸類係冇深度啦
我地DC閒閒地睇超人都睇2個鐘睇佢由細路變超人啦
呢2個鐘係我地欣賞導演既拍攝手法同鏡頭運用囉
究竟邊個曲線邊個真心

一個曲線引曬班真心出黎

真心屌鳩dc撚囉
依句嘢夠唔夠深度?

就算係假膠
已經睇得出dc狗俾人印象係點
如over兩個半~3個鐘戲一日排片院商起碼上少場,票房實有影響,迪迪尼點樣想破票房紀錄?
如over兩個半~3個鐘戲一日排片院商起碼上少場,票房實有影響,迪迪尼點樣想破票房紀錄?

買多幾個院播囉
咁撚簡單

買多幾個院播囉
咁撚簡單

片長加票價
全部院淨係上3d

片長應該唔關破唔破紀錄事
阿凡達 鐵達尼 1樣3個鍾

收費同好唔好多
多唔多人睇2次3次先有關
只要keep住有人睇 一日唔落畫就得
究竟邊個曲線邊個真心

一個曲線引曬班真心出黎

真心屌鳩dc撚囉
依句嘢夠唔夠深度?

就算係假膠

dc狗比人印象係點我唔清楚
不過你地比人既印象已經係呢個post表現左

上面抽水個班好撚低質 講緊新戲片長 無啦啦成班係到話無深度無深度 以為自己好好笑 實情成個小學雞叫春咁
笑足三個鐘
IMAX個價會係幾多

段鐘計
幾長都唔會有深度

我想反問一句,點樣既深度先算有深度?
究竟邊個曲線邊個真心

一個曲線引曬班真心出黎

真心屌鳩dc撚囉
依句嘢夠唔夠深度?

就算係假膠

上面抽水個班好撚低質 講緊新戲片長 無啦啦成班係到話無深度無深度 以為自己好好笑 實情成個小學雞叫春咁

成個post 4頁都笑緊個唔知真心定假膠既dc狗
你就抽一個cm出黎講
想要深度 李安既hulk點睇?

無眼睇
幾長都唔會有深度

我想反問一句,點樣既深度先算有深度?

由DC撚保留解釋權利 旁人不得異議
有樣野真心想問,點解im1入面mk3可以飛得快過F22,擋得住坦克炮
而家越飛越慢,越黎越脆

裝得太多野上去掛
你要佢特登整見快甲/硬甲佢實整到

但係平時出開場嗰的應該係“泛用型“甲?
有樣野真心想問,點解im1入面mk3可以飛得快過F22,擋得住坦克炮
而家越飛越慢,越黎越脆

裝得太多野上去掛
你要佢特登整見快甲/硬甲佢實整到

但係平時出開場嗰的應該係“泛用型“甲?

劇情需要
我鐘意marvel 嘅廣度
咪又係爽片 高成本既幪面超人咋嘛
究竟邊個曲線邊個真心

一個曲線引曬班真心出黎

真心屌鳩dc撚囉
依句嘢夠唔夠深度?

就算係假膠

無抽水呀
真係覺得marvel矛深度
我真dc狗黎
吠兩聲比你聽 汪 汪

我覺得Thanos無甲真係好樣衰
唔好再好似deadpool咁兒戲同antman咁濫造就得。
Marvel啲文戲悶到閪咁

Logan文戲都好睇

有ironman 伏筆

spiderman文戲幾好啊,笑吓笑吓推進得流暢啲
最好唔好下下搵ca搬對gay眼神同皺眉出黎講野講一輪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞