導演保證!《無限之戰》將會是有史以來最長的漫威電影

106 回覆
17 Like 7 Dislike
幾長都唔會有深度

呢方面垃圾marvel又真係差d
Dc嗰種係隔住個mon都feel到d深度好似潮水咁湧出黎
幾長都唔會有深度

訓著左
幾長都唔會有深度

DC 係每個畫面都解釋緊一段故事, 發人深省
想表達既野甚至影響後世
Marvel 差太遠
長有咩用?

唔好睇係折磨
咪又係爆谷片 冇反省人性既黑暗
其實點解睇呢啲戲都要有思考?
幾長都唔會有深度

訓著左

所謂既深度,都需要放係適當既地方先有意思
Dc啲戲太著重深度,神奇女俠唔係唔好睇但啲對白多到有點多餘有幾個位差啲訓著覺
其實點解睇呢啲戲都要有思考?

嘩!人地睇套戲都可以腦補到出一本人生哲學同埋大道理既書架 識撚睇戲咩你
暫時最長係唔係舊個套金剛?
DC又入黎搞事
有角色死=好感人
有角色死=好感人

Superman 死左 = 好感人 = 有深度
Dc狗又拎深度打飛機
做4個半鐘我都睇
英雄片講深度
有角色死=好感人

Superman 死左 = 好感人 = 有深度

飽經風霜超人內心掙扎做唔做救世超人=神戲有深度
15歲小朋友蜘蛛俠自我澎脹想做英雄救世到最後想腳踏實地做街坊超人=冇內涵廢柴花生片
抽dc果班真心定假膠
抽dc果班真心定假膠

唔敢插
影視台好多狗
幾長都唔會有深度

宜家啲觀眾
Dunkirk投訴唔夠娛樂性
Avengers投訴唔夠深度
睇波會唔會投訴足球員唔射三分

抽dc果班真心定假膠

點敢質疑人生導師兼睇戲大師既腦呀
幾長都唔會有深度

DC 係每個畫面都解釋緊一段故事, 發人深省
想表達既野甚至影響後世
Marvel 差太遠

話知你拍套海綿寶寶定thomas真人版
劇情唔重要
只要調黑個畫面
有幾幕加d耶撚暗示同構圖
即刻變文藝屎詩級宗教哲學深度巨作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞