[MIDZY] ITZY討論區(42) 慶祝留真0417生日粗卡!演唱會後遺症逐漸轉好~~

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
https://twitter.com/pannchoa/status/1681915236352430081?s=20

想知講乜唯有靠第三方

"We've been preparing for this all the time"

"Actually we never had a song that made us go "This is it!""

"We were always thinking 50% this is fine and 50% it's so so, we felt quite ambiguous... We thought "wouldn't it be nice to have a comeback with a song we were sure that would be good for a comeback?" that's why we kept pushing it"

留名觀察JYPE A&R認為this is it!嘅歌係點
由not shy,mafia開始喺韓國音源成績越嚟越差,佢哋5個都知咩事啦,幾次成績都咁差,冇信心係人之常情而家女團競爭咁大,itzy嘅noise一次細過一次咁
一直都好好奇 負責揀歌嘅A&R係有冇跟本部分
JYP喺揀歌方面又有幾大話事權
not shy d衫好cake
加埋yuna個死亡劉海
我諗大家都想知
應該真係得師兄係少插手,自己搞掂晒
不過今次佢真係幾緊張咁,平時專輯錄音佢好似都唔喺度
Lia生日粗卡

Lia生日粗卡
Cover個造型好靚

Lia 生日粗卡
Lia 生日粗卡
Lia生日粗卡
jyp鬧喊yeji上熱帖
都唔知佢鬧乜 仲要熄咪鬧 乜野個me唱得感動d
on99
咁首歌係佢作,佢係PD又出名要求高都冇辦法以前2AM 2PM MissA錄音都係會咁樣
希望禮志唔會擺喺心
有要求冇問題既 但純粹覺得佢講得好空泛
段片搞到好似賣慘咁 仲要病住咁錄
知佢錄音高要求 但係係我第一次見佢咁惡/炆
Docu又肯照出呢段 都唔知話佢太真實定on9好
見到youtube有啲on9台狗話itzy淪落到要賣慘
MissA霏霏都話JYP style係咁突然間你會唱到佢想要嘅感覺
咁唔知二本部了,就係咁出先俾人話賣慘
同志們 Docu 40個鐘後有英字啦!
可以懷住感恩嘅心睇啦!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞