[MIDZY] ITZY討論區(42) 慶祝留真0417生日粗卡!演唱會後遺症逐漸轉好~~

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
出完條spoiler即刻喺twitter俾人屌死
班唯粉真係好撚煩
雖然佢地平時係到嘈邊個邊個冇center冇資源冇活動係好on9
咁我又覺得如果你個album spoiler 係itzy既碟
又冇理由剩係出叮咚喎 好難怪佢地屌鬼
雖然中國果班又玩到罷買又剩 都係搞著itzy
G團都經歷大變故,沉寂一年先回歸,反而浴火重生,一路爆紅!真係要靠好歌,好concept,重要肯放!
所以依家二本部咁嘅依循舊模式,真係嘥哂一隊實力團!
當然Melon報復JYP話佢賣榜,自2018年後,全部JYP團都冇運行,全部出走國外,雖然日美兩大音樂市場都好成績!
除咗Melon,JYP團想上Genie Flo Vibe Bugs呢啲榜嘅前列位置都好難咁
字幕呢
唔知想點
真係好撚野到依家都未有字幕
要睇yejisu流眼淚
2023年仲要因為出片冇字幕呢d基本到不能再基本嘅嘢屌鳩JYPE 晨早Plan好哂今日出條片都可以冇 真係屌佢老母請多一個人整字幕要駛幾多錢呀

四大娛樂公司之一wo 呢d位真係廢到好撚好笑
已經1日,仲未有字幕有能病
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞