[MIDZY] ITZY討論區(42) 慶祝留真0417生日粗卡!演唱會後遺症逐漸轉好~~

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
呢個係咩節目黎
CAKE出嚟之前我:
CAKE出嚟之後我:->
好似首首都好聽過cake
Kill shot吸引啲
不過cake隻舞好似會幾fun同洗腦
好撚kick
我忍唔住講左
做乜撚野
同前面5首反差好大
Kill shot先係主打下嘛
黑眼作 觀察下先
但真係嚇親 想像唔到
成隻album就好似checkmate個時嘅詐騙
其他sidetrack好符合concept 然後隻主打

不過JYP啲主打好耐無試過洗腦風
可能係好事呢起碼有記憶點
然後抖陰會紅
Btw BET ON ME編舞好睇
唔知係咪編哂成首同有冇舞台呢 想睇
我都好想睇bet on me 隻舞
希望首首都有得睇隻舞 編得唔好哂
不過album spoiler剩係出叮咚都幾癲
不過隻舞睇落唱跳嘅話好似好難

條片俾我感覺係想Sell ITZY跳舞好做賣點 咁搵Yeji同留真都正常 可能可以加埋彩領

我覺得幾有新意嘅 好似吸引同有話題性過照以前咁出Highlight Medley
成績方面有d樽頸位 做d變化試下可能係好事
不過我少驚隻主打
sell跳舞但冇主舞彩領
又話防爆但又放禮志留真出嚟,二本部真係搞笑
防爆係點解
防止某成員人氣特別高而造成團內人氣高低不一好似當年秀智咁,其餘隊員冇人識
出道初期有娜fan cam差唔多成千萬view
Suzy'瀨左嘢'之後由TWICE開始好刻意防爆
見TWICE爆到就Keep到宜家 所以見到得兩個我係驚訝 係冇諗過JYPE會做嘅嘢

點變都唔會剩係出兩個啦
咪一人一首 有首簡單d既俾Lia 跳咪算
反正佢album spoiler都唔係跟tracklist order
如果加埋彩領即刻冇咁好睇
跳舞有叮咚就夠
ITZY再出埋啲咁嘅低能歌仲要做真係等收皮
一聽到主打係咁kkkkk都已經唔開胃
Sneakers同Cheshire已經唔掂,仲繼續出呢啲又煩又冇氣勢嘅歌
對JYP真係好失望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞