John Wick到底勁係邊?

326 回覆
710 Like 34 Dislike
認真
我覺得The Equalizer叛諜裁判入面嘅丹素華盛頓仲型
不過呢套無咩人講
https://youtu.be/wfNU6JfDN_c
你當佢真實系咁睇緊係屌晒鬼
你試下換個角度當佢係西方既武俠片 觀感就會fit晒
正如你唔會質疑點解楊過會鎖血 郭靖可以單騎一千金兵
成個行運超人
鎖血、超強回復、極運、100%命中、加機戰精神系統入面既友情

天台中槍跌落街
玩埋200級樓梯無敵風火輪
轉個頭又可以企起身繼續 射射射
跟本完全係marvel 果堆復仇者級數

你話我知佢死咗我係唔信
老實講,即使去中曬你講嗰堆point佢都可以係最強殺手 仲要係已經退休幾年成六十歲
最強唔等於無敵 所以好多時佢都打到好辛苦 不過佢應該免疫撞車傷害
哪怕佢中途死咗 四套夾埋我都覺得佢槍法+其他武器熟練度(書筆武士刀小刀飛刀)+近身功夫(係撚咁摔)應該冇邊個可以有佢咁全面 就算有人殺咗呢個狀態嘅john wick都講得過 好打過佢嗰啲冇咁識用槍 識用槍過佢嘅......好似冇
你話啲人讓佢 上集結尾同今集真係幾明顯嘅 啲敵人下下都防彈 用完寢技前後都要搞一輪先殺到 多幾個一齊上真係冇得打
fucking pencil
個頭仲勁過件衫
有隱形力場
始終第一同第二集最好睇
爸爸耶架
其實講佢可以槍槍爆頭咪仲好 咁先突顯佢恐怖

呢家成撚日埋身戰 動作又慢 d 臨演戲又屎
劇情殺
佢成日射一槍身再射頭個動作又快又好睇,唔知點解
第3 集拐下拐下都唔扣血仲唔勁?
主角光環
咁都唔勁
套戲其他人一早死左啦
唔明點解鬼佬咁鐘意睇鎖血英雄片
所以未要反,唔係點顯得自己獨到
唔同 楊過係魔法傷害 而家用緊槍 雖然套戲拍到佢有超能力甘
鎖血
但政協三槍就搞店左
唔勁,甄子丹仲勁
諗john wick個角色個條友一定好中二病
有玩payday就唔覺得鎖血跳樓係一回事
He is THE ONE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞