John Wick到底勁係邊?

326 回覆
710 Like 34 Dislike
你居然覺得佢會死
其實唔難
黑暗榮耀個女人都差d得
隔離揸車個個光頭佬都差唔多姐
公道講
好多子彈都係佢自己走位靚避到
樓主呢啲適用哂
007 3X the rock 救參 第一滴血等等
要斬斷條頸先會死
連登影評話爛呀,仲睇
香港冇人講
外國好多人講
主角威能?

利申 未睇4
估唔到仲要文盲
我意思係比把兇器你、比埋個弱點你,你都秒唔到人

斬頸已經最易啦,你唔係以為自己一刀就插得正個心/脾吓嘛?

Whatever ,你最有攻擊應該都係拎住個鍵盤玩泥漿
好心拎得起個鍵盤就讀多啲書,閱讀理解拎F
今集冇傷過 一人打幾百條友
係書局行一轉已經有超過幾十件野可以輕易咁殺個人啦
現實中嘅兇殺案都睇到一個人殺另一個人唔係一件難事嚟
殺一隻動物係而家呢個時代唔係難事嚟
俾(偽)妹豬反CAP
應該諗動作片現唔現實係一個spectrum 唔係二元
用槍嘅片都可以唔現實
現實就唔會啲途人個個好似new yorkers咁唔理身邊發生嘅野
鎅到隻頸動脈都收皮啦
Hotline Miami 咁
我成日都唔明以佢呢d lv 徒手殺三個都無問題點解用鉛筆會勁d
1. 識用任何搶械:手搶、步槍、shortgun 等
2. Reload 快,有數住自己有幾多發,或者會check
3. 可使用任何武器/工具:刀、劍、雙截棍、鉛筆、書等
4. 識渣車、電單車、騎馬, 仲可以一路渣一路打/射
5. 有博擊同柔術,而且可以配合手搶來用
本身第一集都算真實系sell 動作爽快俐落而且d 槍射完要keep 住上彈好型棍,之後慢慢就越嚟越做作同玩超級系路線好似fast & furious 咁好易比佢fake 到
係,一心多用

真係FOCUS,COMMITTMENT,SHEER FUCKING,缺一樣PERSONALITY都唔得
笑撚死 我真係唔信佢死左
實有5 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞