[KPOP] K-POP 2023討論區 (15)

1001 回覆
2 Like 15 Dislike
睇到好口渴
屌你老母得16歲咪撚搞啦
唔好TG我,想要直接講咪得
https://youtu.be/SdBCjqImFLw?t=112
#JISOO FIRST SINGLE ALBUM [ME] D-DAY POSTER
冇人話過bts唱歌好聽喎,首歌好聽同個歌手唱歌難聽冇衝突,不過ncitizen都係智障理解唔到好正常嘅
bts autotune完啲歌至少好聽,nct autotune完都係噪音
army有冇聽障我唔知,但ncitizen一定有
이채연 (LEE CHAE YEON)
2nd Mini Album [Over The Moon]

Track List 🗒🎶
2023.04.12 6PM (KST)
THE SCENT NOTES : Base Note
#NCT_DOJAEJUNG

【Perfume - The 1st Mini Album】
➫ 2023.04.17 6PM (KST)

Kep1er l ‘Giddy’ Mood Clip

Kep1er The 4th Mini Album
<𝕃𝕆𝕍𝔼𝕊𝕋ℝ𝕌ℂ𝕂!>

Title 😻(( 𝙶𝚒𝚍𝚍𝚢 ))😻

2023.04.10 MON 6PM (KST)
https://twitter.com/i/status/1641455250878898176
rose鏈住春袋都可以唱晒成首歌
點夠blackpink合埋口都有透氣聲咁勁
MARK
[quote][閒聊] 今天現身在現代百貨(板橋店)的太妍

今天現身在現代百貨(板橋店)的太妍

好像是化妝品benefit 的活動

4. 跟之前看到的感覺不一樣,好看╕╕╕╕╕

因為又入廠維修嚟
李娜恩ig竟然更新
李鍾碩條仆街仔唔好再迫iu食藥
好 以後唔比佢食
禾貓貓好生養..
其實encore係歌手同fans 慶祝攞1位,唔係正式表演,唔洗咁認真
乜黎㗎?芙係ive?新牛係nj,後面嗰兩個想點......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞