[KPOP] K-POP 2023討論區 (15)

1001 回覆
2 Like 15 Dislike
lm
【Theqoo】JYP女團近期專輯初動銷量:

TWICE 31萬-53萬-65萬
ITZY 25萬-47萬-63.3萬
NMIXX 22萬-44萬-63萬 ​​​

搞咁耐仲係食老本
點算
nmixx就黎超越twice都叫食老本
JYP股價有冇升Double?
迴光返照
https://youtu.be/pG6iaOMV46I

IVE玩Mixpop仲勁過NMIXX叫JYP如何自處
拯救kpop
【Hybe暫時持有SM股份的可能性較大】

HYBE持有SM 353萬股 (目前其中156萬股要約收購成功) 攜帶197萬餘量(未出售) 暫時持股,規避短線交易利潤返還制度。

Hybe公司若想避開該制度,在SM股價低於12萬韓元時,應視損失情況進行處理,或在夏天8月之前不處理剩餘股份。

好多傻仔仲信左hybe鱔稿話賺大錢
前面好好聽 後面係甘kitsch
當你見到英妹上stage美美的發散魅力就會覺得好聽
上到melon top1未🙏
新牛還債無限跑活動plz🙏
呢首唔難唱
Liz無用武之地
我俾佢哋騎住跑
聽前面冇諗過個副歌好似念經咁
睇吓聽多兩日會唔會改觀
【JYP House】
JYP樸振英公開了豪宅的風景。

樸振英25日表示:"JYP House杏花盛開。突然到了春天",展示了能感受到春天氣息的寬敞庭院。

樸振英的家以高級的外觀吸引視線。另外2樓也設有寬敞的露台,非常吸引眼球。讓人聯想到豪華度假村的與眾不同的豪宅規模令人贊嘆。

另外,樸振英於2013年與比自己小9歲的非藝人結婚,膝下有兩個女兒。
個副歌唔多掂
Liz呢首唱得好少
個chrous諗起zimzalabim
自己唔減肥就預咗要企埋一二邊啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞