[四月新番] 為美好的世界獻上爆焰! この素晴らしい世界に爆焔を!

798 回覆
72 Like 5 Dislike
惠惠自介都順暢咗
Darkness 篇先好睇
露營犬妹仲正芸芸惠惠轉世
點會
露營梗係睇芝麻凜, 平時好冷靜咁透完火, 講句"好!", 見到狗仔又冧哂
犬妹淨係講膠大話昆人我排五主角最尾
犬妹三舅母同芸芸都有一樣野無得輸
個樣同佢老母一樣
雖然係搞笑番
但惠惠入隊其實真係可以做到好感動
係多次比人拒絕之後終於有人接納佢
詳情睇番ova芸芸問惠惠點解要為和真做咁多野
臨尾一步一步咁行過去和真同智障果度
再嚟招牌中二自介
真係莫名地好感動
但cut走左好多sad位
佢比左成千萬報酬金比芸芸自己無哂錢
搵人招隊見到佢行埋黎就收哂啲招單
自己又打唔到啲大青蛙
無錢到三日無野食 馬車老闆送既酒店又住哂
去左邊度訓正傳外傳都無講 可能去城爆一爆後訓天光
無和真就GG玩完 屋企都返唔到
返去睇正傳第2集惠惠真係好可愛
夾住和真仲要屈人玩青蛙play既變態迫人俾佢留低
我都想俾惠惠夾
黎緊更加正
個下真係勁撚仆街
佢都幾大膽 炸完起唔番身 成晚
想強姦她
其實上級惡魔都比佢炸左兩隻
一見到和真第一個任竟然係炸一隻青蛙
咁玩得預左 因為想練勁爆裂比師父睇
就算學中級上級都變左mutually exclusive出完上級唔會夠mana去爆 所以就all in

結果除左和真芸芸同{同佢地一齊捉隻黑色大貓果幾條友} 無人肯show佢 一係就TK一係要咩佢 邊個肯
收手啦
邊到仲有得買
係喎
最後個集佢點賺個1000萬返來?
唔通真係
先黎1000向個蘿莉控(扮?)蘿莉借 比左芸芸去Wiz度買道具用道具流同隻貓公仔 智障啲教徒會比錢人打不死怪 打完唔駛還

再黎千幾公會派 無乜留比自己比哂芸芸出去練等

之後同和真一齊都係正如佢開始求比佢入隊咁講比佢食同住基本洗費就算打成千萬幾億都無袋過 但明明差唔多次次都係佢先打得贏
有多就寄翻屋企 但都比個on9老豆燒哂做垃圾 米米都係貧窮山區兒童
有野想要先求和真買比佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞