[包唔準][塔羅占卜]心事不再纏繞心 占卜助你解煩憂(71)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
點解d 問題全部都奇奇怪怪

係隔離post見到話想占可唔可以同佢搵返個公仔 個公仔對佢好重要㗎喎

咁尋失物功力夠係比到d提示既

我明 但我覺得你排得嚟 可能你已經搵到

其實冇關係,可以同步進行
咁唔通問搵唔搵到工又唔得咩

唔係

係隔離post見到話想占可唔可以同佢搵返個公仔 個公仔對佢好重要㗎喎

唔係

條問題睇得明,占卜上又可以做到,咁又點算怪
好似上一頁果條咩 好似搵緊工,呢d先怪呀嘛,都唔知佢up緊情

唔係

條問題睇得明,占卜上又可以做到,咁又點算怪
好似上一頁果條咩 好似搵緊工,呢d先怪呀嘛,都唔知佢up緊乜
[神棍茶聚]若心事纏繞 入內解煩憂

好久不見

大獅熱死未
熱撚到暈暈地又想嘔
熱撚到暈暈地又想嘔

飲水
熱撚到暈暈地又想嘔

飲水

想嘔仲飲水咪嘔得仲快

好久不見

忙又病病地 所以潛左

大獅熱死未

好熱
熱撚到暈暈地又想嘔

飲水

想嘔仲飲水咪嘔得仲快

你嘔咋嘛 又唔係我
67 #782
名:Toddy
諗問題時間: 日本時間15:23
問題: 我同我女朋友既未來到底會點
拍得耐唔耐
會唔會有第3者插手
大家相處產生問題既話 係我問題大d 定 女方問題大d
唔該

咁當我問我同女朋友既感情啦
sorry

「 睇黎你最近得罪你女朋友bo
我估 係因為你有啲野想去試下做 (興趣) 但係你女朋友反對
你地就有少少爭執喇
不過你女朋友其實本身都有少少衝動既性格
佢都後悔同佢嘈
(希望上面冇錯)
感情方面 唔駛擔心 未來都好順暢 暫時睇唔到大問題
多啲陪下佢啦
(純粹多口問一句 你地有冇諗過結婚

首先多謝你幫我占卜先啦 我係Toddy呀
www 我易家先去搵返占卜結果
答返你地問題先啦 我想同佢結婚既 可能我我比較單純啦 呢個初戀黎 都想一直同佢一齊 照顧佢

好可惜我地散左啦
佢同我提出左分手
熱撚到暈暈地又想嘔

飲水

想嘔仲飲水咪嘔得仲快

你嘔咋嘛 又唔係我

好殘忍

好久不見

忙又病病地 所以潛左

又肚痛?
67 #782
拍得耐唔耐
會唔會有第3者插手
唔該

sorry

你地就有少少爭執喇
佢都後悔同佢嘈
(希望上面冇錯)
多啲陪下佢啦

答返你地問題先啦 我想同佢結婚既 可能我我比較單純啦 呢個初戀黎 都想一直同佢一齊 照顧佢

好可惜我地散左啦
佢同我提出左分手

呢個好似係我占既
巴打唔好唔開心
係我占得差
有時睇隔離post d 問題真係好講
你地既中文老師在哭
67 #782
拍得耐唔耐
會唔會有第3者插手
唔該

sorry

你地就有少少爭執喇
佢都後悔同佢嘈
(希望上面冇錯)
多啲陪下佢啦

好可惜我地散左啦
佢同我提出左分手

呢個好似係我占既
巴打唔好唔開心
係我占得差

同佢開隻建議
67 #782
拍得耐唔耐
會唔會有第3者插手
唔該

sorry

你地就有少少爭執喇
佢都後悔同佢嘈
(希望上面冇錯)
多啲陪下佢啦

好可惜我地散左啦
佢同我提出左分手

呢個好似係我占既
巴打唔好唔開心
係我占得差

同佢開隻建議

開乜撚建議
而家你係問卜者?
熱撚到暈暈地又想嘔

飲水

想嘔仲飲水咪嘔得仲快

你嘔咋嘛 又唔係我

咁你收皮啦
人地想嘔我就一定唔會叫佢飲流質野,如果我冇急救知識信左你咪仆得街
想嘔仲飲流質野,前世未撚嘔過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞