[包唔準][塔羅占卜]心事不再纏繞心 占卜助你解煩憂(71)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
而家上山對戰靴都係eu43,著左厚襪都係比平時大半碼,頭先試果對eu45冇著襪都覺得有d窄
無晒人

我係人

我係鬼

工已放 I love my job

咁夜

workaholic

好高人工咩
而家上山對戰靴都係eu43,著左厚襪都係比平時大半碼,頭先試果對eu45冇著襪都覺得有d窄

最後買到就得啦

最後買到就得啦

未買,糾結緊個size

個版問題啊?

個sales話果隻牌子係窄d,我又未買過
但著過好多唔同牌子既鞋都係大半碼就搞掂

個版問題啊?

唔會鞋款會有唔同

但有咩理由42.5>45.5
鞋頭長左勁多

個版問題啊?

唔會鞋款會有唔同

鞋頭長左勁多

係咪個鞋頭尖左 前面有d位係無得著架

應該唔會,瑞士d人對腳特別尖既咩

個版問題啊?

唔會鞋款會有唔同

鞋頭長左勁多

係咪個鞋頭尖左 前面有d位係無得著架

應該唔會,瑞士d人對腳特別尖既咩

個版問題啊?

唔會鞋款會有唔同

鞋頭長左勁多

現實稱呼: 時
年齡: 20
問題: 同男友分左手,佢有冇可能回心轉意
諗問題既日期時間: 27/7 22:24

咁之後點呀
本軍官今日精神好,今晚同公主占啦

晏d
現實稱呼: 時
年齡: 20
問題: 同男友分左手,佢有冇可能回心轉意
諗問題既日期時間: 27/7 22:24

截左龍
咁之後點呀

唔知
做乜嘢
最近地鐵咁多人裸露
做乜嘢
最近地鐵咁多人裸露

仲有行山扑野
可唔可以改過個名繼續傾落去

有何高見,要吸引到人

一人一個香港好去處

軍官嬲豬座 估唔到我真膠

叫 積絲自爆討論區

軍官絕密檔案
可唔可以改過個名繼續傾落去

有何高見,要吸引到人

一人一個香港好去處

軍官嬲豬座 估唔到我真膠

叫 積絲自爆討論區

軍官絕密檔案

我相信你會多人討論d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞