究竟呢啲女個腦係諗乜

322 回覆
2033 Like 66 Dislike
真,同低B 嘅伴侶一齊會比人拉低
唔係話講政治威啲,但寫不談=食痾瞓港豬
有冇咁大個頭
仲有3張野都仲咁低能
放假?返大陸食水煮魚飲喜茶
如果30歲都on99咁 就算俾你識到男人
條佬都唔會埋你單 始終對成世
冇人會想揀公主病幼稚西婆
個個針年齡 唔係行為 都on9
條女返咩工
女人係物件係會折舊
好正 個兄弟即刻get到 啲女人仲係度自己講自己loop左幾次
幫你比錢食飯睇戲錢,咁我有咩回報
係咪「你」?
曲呀清
星座撚鐘意話係統計出嚟
咁多人信星座冇理由係鳩噏嘅

利申 曲,唔好屌我
先唔論佢行為
請問同佢同歲數既人得罪你地d咩?
27都prefer揀3-40男人架啦
關d 20頭男人咩事?
大部分comment都係單純年齡歧視
我一定係同呢啲老女人講 你咁做係岩
You deserve better
要堅守自己原則
女人係要黎錫

慢慢搵啦
圍佢個班只係狗公啫,
只係想屌閪,邊會想埋單
你阿媽都折舊曬 20尾女人幾何影響到你23歲?
起碼揀33-40歲仔 完全同你無關 你放心
Useful life 有70-90年
未折舊晒嘅
佢又冇話特別要高大靚仔,又冇話特別要有錢,
只係講明佢平時拍拖唔AA,但係佢冇話去堂餐廳,去普通餐廳。買嘢都肯自己比。
但大節慶祝吓。好多情侶都會㗎啦。
好老實啊
你又唔可以話呢個女仔一定唔好個喎,我識嗰啲女仔拍拖唔AA但都冇周身名牌,好錫自己嘅男朋友,個性格都好好個喎。除非你覺得一唔AA就係壞嘅女仔。
你最多咪可以話佢政見同你唔同。好容易有拗撬。
人類12種可能性 咁明顯既錯誤都信
唔明
靚女使咩用app識人
河童採菇就有佢份
好彩我女朋友負責所有支出

你係值得人請你食飯嘅 人哋自然就會請埋你

唔係果一百幾十蚊問題 而係佢將呢一百幾十蚊變成同佢拍拖嘅入場券

真係情侶根本唔會計住邊個請邊個 佢咁樣要求係好核突,難聽啲講就係靠女人身份攞著數 有冇?
所以佢咪仲玩緊交友app 高質少少都比人mark撚晒啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞