究竟呢啲女個腦係諗乜

322 回覆
2033 Like 66 Dislike
我無嬲 係覺得你戇鳩啫
明明係你唔俾人公審先
柒就拎出嚟笑㗎啦
我唔洗溝依賣賣剩蔗 唔好意思
當自己係product咪得囉 無問題㗎
講咩春政治仲
嗰啲高級連登仔嚟
所以佢地係連登講乜都唔關佢地事 無佢地份
激撚到你札札跳唔好意思
我又唔覺得食飯定食米線係有問題
做乜要公審人 你係咪傻㗎
廢撚得過你咪又係打開個閪俾男人屌
講得好 現實打開個臭閪畀男人屌 只好喺網上鬧連登仔發洩
打開你個狗閪畀狗屌啦
同垃圾冇乜分別
因為你地仲係學生出到黎做野金錢觀唔同左就另外講法
應該係做女既唔好講出口...
屌佢老尾去茶記都冇佢走咁撚多樣野
明買明賣
應該俾返自己份
因為驚人地凍飲加兩蚊自己飲熱飲會蝕咗
識得有個肥到無腰無下巴、皮膚又差嘅女仔fd,
30歲已經開始有老態,唔識化妝打扮。
成日叫朋友介紹仔比佢識,
介紹過好多個,嫌人哋老/唔合眼緣/唔風趣幽默/學歷唔夠高
佢話出街要求男方比錢請食飯,特別節日要送禮物

利申:我都三張嘢,男朋友好錫我,同埋我prefer AA因為覺得拍拖係雙方都開心,係平等嘅關係,點解淨係要男方比錢
搏唔到
Women☕️
100分
佢完全駁唔到
正常餐廳係唔係大家樂大快活麥當奴譚仔?
就算起度講到個女仔幾差幾港女都好,佢地咪又係每日收N個人 DM
如果佢地無選擇咪自然會降低要求囉,最斃就係你地當佢係港女,現實中d 仔當佢係女神呢。
1如果你睇返我嘅嘢,從來都冇評論嗰個女仔性格好唔好,我唔知
2同埋個女仔冇話個交友階段唔AA 佢只係話想搵個唔AA嘅男朋友,佢講清楚好老實,亦都冇晒大家時間。交友階段可能佢會俾返樓主都唔定。
3我亦都睇唔出個女仔想搵咩富翁拍拖,搵唔AA姐,佢最多係想搵個有D能力,又拍拖唔AA嘅仔男仔,真係睇唔出佢想搵富翁
4個女仔拍拖講明唔AA,樓主都可以講明拍拖A A,呢個只係佢哋兩個嘅意願,夾就夾唔夾就唔好嘥時間。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞