究竟呢啲女個腦係諗乜

322 回覆
2033 Like 66 Dislike
笑撚死 不談政治就唔好留係香港啦
戴唔戴口罩都關政治事 你唔好戴口罩或戴口罩 一係你就唔好出街
基本上我拍拖都係俾錢食飯果個,拍左6次得出既結論係 肯間唔中主動請返我食飯既女朋友通常性格好d ,理所當然要我俾晒都係臭g ,麻煩既港女
上面有條女話唔係
結論: 連登仔弱智
咁請問阿社會敗類 對你嚟講個forum執撚咗佢同你唔主動上嚟嘅差別係邊
上連登標籤連登 但係又覺得自己與別不同
其實對外嚟講係標籤緊會上連登嘅人 即係你自己

即係如果你收緊人錢做呢件事嘅話就冇得講
如果係因為賤種到純跟風以為自己好好笑所以標籤「連登仔」咁你就真係要反思下

除咗政見廢青廢老
港男港女都已經變負面標籤
香港人已經男女老幼全面分化
香港人真係好唏噓
thx bro
即係...
條女一係藍 一係港豬
3.AA同搵富豪 只係一個係小貪 一個係大貪既分別 兩者都係追求緊不勞而獲等人比著數佢 只係程度上既不同

1. 你而家只係爭論緊一個人貪便宜係咪就代表性格唔好 咁你硬係覺得一個人貪都仲可以話佢性格好 我無乜野要補充

2. 我當佢交友階段會AA翻喇,請問佢既人格上既結論會有乜分別?係咪一個男人講明會打老婆 但只要仲未結婚就唔打住,咁佢呢個性格就無問題?

4. 同上 唔係所有野都係講到明就無問題
D老闆比雞碎咁多人工d勞工 都係話你唔鐘意就唔好做 無人迫你
d基層咪又一樣屌曬鬼 最後要出政府出面推最低工資
真係玩交友app玩傻撚咗
佢可能想用呢個方法篩選啲有能力啲男仔就係。冇問題㗎
佢可能用呢個方法篩選啲有能力嘅男仔。
雖然連登啲男仔乜都 AA,但事實係有能力嘅男仔,真係唔介意拍拖嗰陣時唔A A。佢條件係點,交友階段佢會唔會俾錢我哋唔知。但係人哋有權揀。想揀個有能力嘅男仔都唔係錯。
憑乜佢自己無能力 又想去搵個有能力過自己既人呢

當然佢有權想要個有能力既男人,但我地同樣有權笑佢淨係諗住點樣等人養

同你講啦 當一個男人意識到自己係輸送緊資源比另一半 佢對另一半既心態係唔同 因為大家唔係共同努力緊,個男人只係會當供緊一件奢侈品,同玩靚車靚錶差唔多
咩APP
其實A唔A 唔關能力事
大把beta男冇能力又要做大男人 比晒洗費
最近又有絲打開post屌條仔搵到錢 但對住佢計住計住
條仔肯比唔出聲亦都唔代表佢係自願
調返轉頭諗,如果個女仔有條件/有能力重洗咩咁樣搵另一半呢
好心而加啲女人唔好物化自己,當自己係一件貨啦
哈哈 你好似講到搵有能力嘅男人,嗰好似講到男人就一定當個女人係奢侈品係雞咁玩。
係啦係啦,想搵有錢嘅男人就係雞,有錢嘅男人一定係壞男人。窮嘅男人就係好男人。
其實調返轉啦,搵有能力嘅男人,通常嘅素質教養家庭經歷。都令到性格心態比較正常平衡一啲。
個男人係咪壞,就唔關有冇錢事嘅。又窮又壞嗰啲就仲垃圾啦。
揀個唔A A,有能力嘅男人,就話個女仔當自己係貨。
呢啲係心理不平衡。
女人搵男人,梗係搵個有能力有本事啦。呢個世界你揀唔人揀你,男女都有權楝
究竟個女仔想揀個有能力係雞,定係個男仔能力低。各有各睇啦。
男人肯比錢就有能力 有素質 有家教

咁個女人唔好話比埋男果份 連AA都唔肯 咁佢既能力 素質 家教 係乜野水平
掉返轉啦
有個男人咁樣寫
你覺得都無問題
咪真係無問題囉
想問咩叫走s
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞