Alton王智德有上連登既話入一入黎,有d野想同你講

251 回覆
1337 Like 61 Dislike

成班蛋白嬸 應援物邊有被賤賣,成班亞嬸爭住搶,Anthony 打跛腳都唔使休
兒登好似有上連登 麻煩幫幫手fwd俾隊友
Audi咁多fans
Antidisestablishmentarianism 上次拉大隊杯葛JJ演唱會張相有大頭架 至少班兄弟見佢廢到咁都會比啲機會佢出下樣
屌你老母 全民造星個陣已經唔知佢做乜9 次撚次比人foul 就喊 次次都係啲兄弟幫佢求情 如咪一早比人foul 9 左
頂你好啦 入到Mirror 咁多資源 以為你執番身彩會努力下 做到啲成績比人睇 屌你越嚟越衰 出道咁耐冇進步過都算 越嚟越衰 跳舞又hea rap又hea
睇條撚樣平時都用Mirror個名同人曬命 好心有時間就學下唱歌跳舞啦
總有啲大愛fans 會追齊晒12個人 先會買埋adhd 啲應援物同追佢
唔明d蛋白粉鍾意佢d乜
佢首rap真係世界級
佢明知自己rap 得柒仲出黎獻世,又學人揸電單車,整咪首垃圾rap出黎,仲話係自己填詞,超尷尬

https://youtu.be/e7tCmxRE6iQ
習近平怕輸,牠輸不起.
Gao都擺明唔係走靚路線, 起碼有綜藝感同埋知自己條路係要行跳舞
唔似呢條友咁又7又廢
又唔駛道歉咁嚴重既
你係咪鏡粉黎架
Ayyıldızlıkırmızıbayraktaşıyankahramanoğullarındangillersizleştiricileştiriveremeyebileceklerimizdenmişsinizcesinedir
佢土耳其人嚟
十二舊屎 睇下邊舊最臭最爛姐
極度discriminate 班大陸仔蝗蟲
人地gao勤力 只係樣冇咁好睇
G持
系你老母5p 執左 d 人黎哂連登?
最慘係佢覺得自己好RAP得
Gao 亦都無自命不凡 自怨自艾
Android 眼紅人又無料 覺得個天唔公平
臭hi 屌你老母
我想講我睇完個making of見到佢mv都甩到咁
睇下會唔會幫佢剪返好
點知佢真正個3秒都甩
屌你老母第一次聽起左雞皮
衰L 過鄭少秋香港料理
邊個alton? anthony ar?
真, Gao知自己定位, 呢條傻9唔知
佢連座右銘個flow都諗得好差
點做rapper

尋求無悔真生活 路慢長也靜候

尋求無悔真生活 就算慢長也靜候
都叫順好多 不過呢句野本身都柒柒地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞