Alton王智德有上連登既話入一入黎,有d野想同你講

251 回覆
1337 Like 61 Dislike
首先,我好似冇串錯你名
見到你呢排上左報,話你最新MV都係得3秒出鏡,有少少覺得你好慘,但又睇番平時連登D精華,你班fans話希望你既努力會有其他人見到,但你出鏡果3秒咪證明你既努力係值3秒囉
叫你唱又唱到鬼叫咁,自稱RAP擔當你都可以甩詞又唔岩BEAT
https://youtube.com/watch?v=SmsMXbJ-47c&feature=shares
https://www.youtube.com/watch?v=GkP-7C1NIBs
1:35直頭唔知你做緊乜
好啦唔講唱歌啦,講跳舞,就咁求其搵一段都見到你7下7下咁

講拍戲, 我不如睇盧惠光啦
黎緊新戲叫12怪盜我覺得根本係為你而設,賊眉賊眼咁岩哂

下弦排名黎講, 靚仔可以睇Frankie, 睇做戲可以睇Stanley, 跳舞有lokrman, 後生既有太假, 連尸兄都開始排到去上弦

真係搵唔到你努力左係邊,仲好意思話難過,大佬呀你估真係下下靠你鳩嗡金句就當努力左咩
你冇心做就唔好出黎獻世番屋企食蛋白粉啦
推比Anthony睇
齋食奶白粉唔掂㗎 練吓跳唱啦android
造星嗰陣職業好似仲寫dancer
樓主咁呀gao點計
Abraham 努力d啦
呢個有自知之明知自己醜
尋求無悔真生活 路漫長也靜候

人地條路好長架
咪成日搞人
請集中討論Anthony
系你老味
入到下弦都算一種運氣
唔係既話可能仲少job
其餘11個跟唔到佢個beat
Antidisestablishmentarianism
樓主打呢篇文嘅時間,分分鐘多過anthony咁多MV出鏡嘅秒數
我努力過Anthony
邊個黎
至少Anthony係連登出席率應該多過其他11個
連登兒子
難得樓豬終於開番啲值得正皮既po
希望Anthony可以見到同埋接受到現實見到你3秒都覺得陰公
忠言逆耳
唔可以沉醉係自己班Fans入面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞