Alton王智德有上連登既話入一入黎,有d野想同你講

251 回覆
1337 Like 61 Dislike
呢個係antonia
樓主叫呀gao老公我先咁問
立花美涼黎既喂?
其實佢先醒,做最差個個反而有人記得
下弘5係邊個我諗都無乜人知同理
但下弘6就一定係anthony
應該係運氣擔當先啱
盧惠光型好多
乜有fans咩?佢d應援物前排被賤賣
佢有少少似賭撚

Antidisestablishmentarianism 呢幾年已經好努力㗎啦

由得一個英文名到坐擁過萬個英文名
請佢入團就係襯托其他人
你睇下佢個造型炒撚晒車都唔轉就知 少咗佢mirror應該少好多關注比著你係佢你仲會唔會認真?
Athos點都有d feeling ge
原來我做一個平凡普通人喺度街度,會覺得我幾靚女,Cute Cute哋
Anthony
字母哥
靜候咪解釋左囉
一早已講
點輸

擔當:靜候
‘仲少’ 咁比面佢 佢入唔到mirror應該完全冇job
其實asdfg好成功
我每次都會專登搵佢黎睇
因為睇你段嘢最後嗰幾句嘢多咗 覺得有陣柒味
如果誤會咗你 原來你柒唔過Anthony唧話 同你講返聲唔好意思🙏🏽
本來覺得佢無乜野 成日俾人屌幾慘
後尾睇到chill club mirror 唱black mirror 本身係一件好撚爆既事 正到仆街
但條撚樣居然甩嘴 佢得10秒solo左右都可以把握唔到甩嘴 破壞哂成個好撚正可以係經典既表演
想知佢有無尊重過自己 屌你老味平時又話無機會又剩
自己公司大show 擔大旗都可以做到屎咁 不知所謂
再唔講佢本身rap其實係垃圾到仆街 只係佢又唱唔到 隔硬俾佢rap一段
屌你老味你自己hea唔緊要 但破壞成個performance 10秒都堅持唔到真係屌你老母
人地soho 同kidney都唔係全職歌手 同台仲穩定過你
有無尊重過自己啊Antony
Antopay已經好努力嫁啦
起碼連登討論度高
Ashe 都幾慘,咩日比連登仔批鬥
連登佢先係上弦一 遲啲出event 發覺零零舍舍有堆麻甩佬舉牌舉Anthony 就係我地
Gao 唔撚掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞