啱啱開返跑online真係好唏噓

520 回覆
1337 Like 69 Dislike
呢啲online刷野game依家好難生存
手機都叫做可以搵一期水
1-2個月左右都收皮 個啲咩天涯明月刀 天龍mobile沉哂
越黎越多人知啲廠商想搵一期水 少左好多人課水

多人玩嘅都係啲槍game lol呢啲類型
一局打完爽手 唔洗理其他野 玩得公公平平
跑online都有相同特性
一場又唔洗玩太耐
其實廠商肯比心機做 一定可以做返起佢
唔好可憐戲谷
佢哋賺到笑
玩到愈後愈悶,都係一開始做任務打副本初期最有動力玩
Minecraft都算益智
抖音睇得多會變弱能叫你姪女睇少啲
隻game出咗咁多年仲想點
我個女同佢身邊d同學cousins都係玩Roblox
翻生都未必有舊時咁好玩, 就如楓之谷
當年一放學就問有無人組團112B 唉 老啦
我諗跑online 最多人係大運動會果期
去到騎士團已經小人左好多
而家得番大陸仔私服玩
到時都眼花手震
Who love me 1:1
天使惡魔戰果期玩得最多,4階惡魔裝好型
會唔會玩其他 Eg Warcraft 3
個時中頻勁多女 再加663裝鬥技術 真係好好玩
早幾個月玩仲有好多場架喎
呢隻自己倒自己米既垃圾驚唔執真係天無眼
垃圾機率垃圾抽箱一堆天怒人怨引發N次退坑潮
少林路過好慘
不過當年有個姐姐帶我玩 仲約我上佢到
蜜蜂最多爆力,唔同佢撞都ok,而家啲神裝100迴,同佢地打簡危真係唔知玩緊乜,爆氣追住嚟撞10幾下都冇反應,只要佢本人冇出錯就唔會輸
課長神裝100迴撞唔死,除非佢自己出錯,一係開0迴房,但要個個驗身又冇咗遊戲輕鬆玩嘅快樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞