啱啱開返跑online真係好唏噓

520 回覆
1337 Like 69 Dislike
最開心都係以前咩都唔識慢慢摸索嘅感覺
以前玩八心女王冇一次贏到
嗰陣打到三王已經勁開心
就係嗰種咩都唔識嘅感覺先有滿足感
而家變到太易玩
大家嘅技術又進步咗反而冇咗以前嗰種感覺
我好慶幸跑online出現過喺我童年
而家每次間唔中聽到Fantasy Tale都會好感觸 有返以前啲畫面

我仲記得我係維拉出咗冇耐就冇玩了
活動頻扭蛋機入面有ss裝抽 啲數值都算頂 每日玩齊都抽到幾件玩下
鎚變埋2tr
良心就一定唔係架啦但係普通玩就一定夠
邊仲有細路打LOL
好心 出隻跑online 手機版 比d心機。一定有得賺
撐咩撐
收錢做宣傳 無錢你睇佢地玩唔玩
因為玩跑online先學識打字
有私服介紹?
後來出咗個冇淘汰嘅版本,時間內跑到就得
夜晚好多人玩
話知佢
我淨係要見到多房 多人玩
又唔係魔關羽10計抽SSR 40億幻星
而家有騎士團系統 入下騎士團挽多好野挽
唔係有avatar mode? 關唔關事
電競 手機game
Online game條路好窄
Djcatv5
童年有冇人一齊玩返
想玩番彩虹冒險啊🥲
tiktok
戲谷仲有隻game叫創界
當時個廣告標語「創界,玩一世都制!」
可惜隻game幾兩年命就執埋
仲有忍豆風雲2,細個20段忍走,早排有香港人起私服但香左
到而家有能力充點,但隻game已經無左,算唔算係一種創傷,被逼分離周不時都諗起呢啲舊game
而家又話搞乜元宇宙,屌我心諗不如一齊玩返呢啲online game好過啦
往事只能回味
幻月之歌 勁想玩返 CG同3d一流
樓主求加好友 想當年玩嗰個問答頻道都玩得好開心
晏啲喺連登吹雞
大把人玩啦
冇晒online game 啦
反而最深刻係啲癲佬大約2010年至2012年個陣有出琪琪嘅角色

當時玩「踩死諾夫 」用狼裝由35秒 跑到24秒 不斷突破好撚癲,當時係有幾個人不斷去刷新個時間,但無紀錄係因為個陣無地圖時間紀錄,相信有玩街場都會見過個幾個人,一入場同隊會好開心,敵隊多數玩一場就散
cso
不過港台ser合併
依家多數台仔 而且屈裝
冇裝唔撚洗玩
武器通脹到痴咗線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞