啱啱開返跑online真係好唏噓

520 回覆
1337 Like 69 Dislike
仲有人課
Btw我好記得有隻明教唔升50 掛係49打擂台
上年年中login過都仲見到好多30人房
我懷念以前, 唔關隻遊戲事, 細個玩咩都開心
打40LV比武
以前成日r人既ac玩
發覺自己仲有玩跑都真係癲
stephy留在彼此的心境
彼此的身邊呀
天山童棄左5年,上個月再入去睇,少左好多人洛陽 蘇州以前好多人擺攤架,而家完全冇,以前棋局3 環都好多人組隊,而家都係一個人開幾個號自己打,物是人非啦
當年都曾經好沉迷,最記得第一次出左隻9蚊卡 ,好似叫淘寶卡?果時放左學成班男仔一齊去文具店買卡,然後再即場交換,仲有星期六日大家都放假,開個30人場,全場都係自己果級嘅同學一齊玩,好懷念呀
我仔玩Minecraft, 我姪女就成日睇抖音片
有幾多裝都冇用,空裝過Dr.Hell先真男人
我都棄左7年了 但好掛住以前既朋友
反而想知仲繼續keep住有玩落去果班係咩心態 佢地好多名都係以前一直會見到 但又唔係最出位果d
有部分生活玩家都仲係到在線
以前有團友帶我刷副本
果班課長玩左好耐啦 ,都係日日打副本打boss再強化裝備咁,佢哋d裝備升到咁勁打boss都幾下就死,其實繼續玩都係為情懷架啦,已經冇哂新鮮感,以前真係可以為左捉隻變異老虎全日留喺玄武島刷寵
玄武島已經成為童年回憶 棄驚前幾年已經冇入過去 btw你叫咩名 可以以前有一齊刷過野
天龍消磨時間係幾好,做下師門採下礦,通宵掛釣魚賺金幣,場景音樂仲要超好聽
我都唔係成日刷野架,有都係團友帶,多數去古墓或者地宮打怪多,仲有刷藏寶圖,所以應該未見過你
我好鐘意去無量山同埋夜西湖睇風景
出左個自動打怪功能,但好似唔係免費如果唔開掛機玩唔到啦,而家d人一開6打副本
留再彼此的身邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞