大家有無邊隻game希望佢會出remake?

531 回覆
32 Like 4 Dislike
Dino crisis ok 都係恐龍姐
bio hazard 驚d

最驚係Silent Hill...以前細個睇完人玩訓唔著
NFS most wanted
真係系列高峰
完全改變左我對賽車game嘅認知

underground 2 果陣黎講畫面光影運用都好震撼
Tokyo Jungle
FF7 part2都未出仲講其他
出新一集得啦
CV 版權喺世嘉, 佢想先得
FF6, chrono trigger, bio cv
呢隻好玩到痴線,攞起乜都得
直接攞起條友就可以丟,個個場又有唔同機關
第二集又多咗人D能力又過引
Arc the lad 1 & 2
等左咁多年都無 remake/remaster ...
3 之後個啲就唔駛喇
Dmw1
墨香
GTA 5
underground 2出試玩版嗰陣已經download落嚟同人鬥車
好記得嗰陣佢個地板整到好似濕地咁反曬光有曬倒影
雖然知現實唔係咁
但係睇落真係好靚
Shining force 1-3
車底一定要裝燈
識唔識撚鋤dee㗎屌你老母死賤種
FF9
Tales of Eternia
Valkyrie Profile 1
其實我覺得 resident evil第二集重製都係有少少 缺乏誠意嘅作品
相信年資深啲嘅玩家有玩過第二集舊版, 都知道每個角色a同b係真係唔同嘅劇情
舊版嘅a同b真係會話到俾你聽,當你控制呢個角色嗰陣
其實另一個角色喺度做緊乜, 從而兩個角色互相影響緊連鎖嘅效應

但係重製版a同b根本上 只係個一開始嘅地點唔同 其他內容根本都一鳩樣
卡普空咁鍾意cap水我真係寧願佢收我錢, 隻game內容淨係得a,b就收我錢返個真正嘅b劇情
POKEMON 黃版
Zdx 可唔可以正正經經整個remake,唔要gvg

唔要鳩cancel打唔中冇責任
無雙4
大航海時代2
魂 斗 羅
我都鍾意這IP, 現在玩大航海時代 Origin中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞