火影忍者博人傳越黎越好睇bo

335 回覆
20 Like 369 Dislike
有冇機會可以睇到嗚佐返黎繼續屈機
一個得仙人mode
另一個就萬花筒

你望博仔學新嘢好過啦
唔變殘廢都偷笑 依家個個都神仙等級
初代火影同班。
而家係博人傳咩level
普通高手?
屌那星
博人有凈眼白眼,開咩萬花筒呀?
Reply緊樓上「佐助個女」
大筒木唔係個個有得食神樹果實
本身一式同輝夜都要上貢比桃式佢地
所以依家照依家博人傳表現 一式>神樹輝夜>桃式根本就係唔合理
算係高手
同鳴佐差唔多
我諗得六道班先壓到場
有種佢自己搵藉口,明明係佢忌妒,但就自己呃自己係同大筒木有關
目前嚟講純設定應該係
神樹輝夜 > 桃式 > 一式 >= 輝夜
桃式係大筒木貴族
佢嘅神術應該會喺一式同輝夜之上
但係食左神樹果實嘅大筒木
係已經開始進化嘅大筒木
所以點都勁過桃式同一式
一式食過幾多次神樹果實根本冇交代過,
上貢都係上貢俾大筒木一族,而唔係桃式佢地。
一式有神術, 點睇都高級過桃式
條女勁似紅女巫
佢困住鳴門主因係佢認為博人最後一定會被桃式控制
咁鳴門一定最先出手同埋會死
依川木角度佢其實冇做錯
對佢黎講鳴門先係最重要
簡單啲睇咪就係一個孤兒死野仔搶身家
川木本身都對博人無乜嘢
係發現桃式隨時隨地都會走出黎
同博人玩神交先開始暴走

因為依家演變到博人一受傷失去意識
桃那嘛就會出黎控制佢
其實川木先係正確
博人根本控制唔到桃式 上集桃式先自己出左黎
依家成個木葉根本冇人夠桃式打
我當一式真係食過果實
但佢同鳴佐打嗰時嘅時候係比輝夜陰左自己本體比十尾食左一半
當時喺慈弦身體得返幾日命嘅狀態
同埋理論上食左神樹果實嘅再生能力應該好勁
好似疾風傳輝夜同六道班咁
一式都冇呢種再生能力要將自己轉移去個普通人度
暫時冇講過桃式嗰招高御產xx係唔係神術
仲有輝夜嘅黃泉xxx又係冇講到係咪
博人自己都係啦,當初明明係佢自己叫川木殺自己,
依家見好返少少又唔肯死,明明上集先俾人控制完。
咁既然冇講,你又點得出「目前嚟講純設定應該係 神樹輝夜 > 桃式 > 一式 >= 輝夜」

而家唯一睇到就係 一式明顯係三者入面最勁,
但係你地就不斷話 輝夜﹑桃式應該要勁過一式,而故事入面畫到一式勁過輝夜﹑桃式就覺得唔合理咁....
1.神樹果實係消耗品 輝夜千年食完果實跟住4戰又借斑種多次樹
2.一式同輝夜係比人派去下等星球嘅大筒木 輝夜一式斷左聯絡之後桃式比大筒木上位者派去執手尾 個階級關係一目了然
3.同鳴佐打嘅一式係比十尾食左一半身體 借個承受唔住大筒木力量得返唔耐命嘅人類身軀 而桃式係大筒木本體 輝夜係嘅身軀係六道班

不過呢d野大家各花入各眼 你唔同意就由得佢
其實好難睇 一式果時未用到100%力量 仲用緊就黎死既身體
輝夜打果陣係有6道之力既佐嗚
你第二集就開始冇睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞