火影忍者博人傳越黎越好睇bo

335 回覆
20 Like 369 Dislike
為劇情削到鳴佐變傻仔以經唔洗睇 再唔講d畫風垃圾到傻 d人可以完全無神無氣
佐助係咪廢左
博人傳最後好似龍珠GT咁 過多幾年岸本再出新嘅續集
試下寫死嗚佐 班fans寄刀片都似
唔睇
心目中火影已經完美落幕
呢招全知全能許願係神術

無限閱讀係大筒木一族嘅幻術

兩招野係完全唔同level,因為要識用神術首先要吸夠n個星球d卓羅先進化到做神
好似話佢係搵到大筒木之神條屍研究翻黎,你當佢係龍珠個格羅博士就得
佐助隻輪迴眼係咪盲咗?
ADA 招技好似 死神 平子真子招 萬解

敵人,同伴 身分 互換
似鏡花水月多d
咁無創意嘅嘢仲夠膽寫出嚟

係人都知道博人傳係垃圾,只係同人作

本身以為博人學千鳥會有睇頭少少,點知都係玩一世螺旋丸,好心劇場版好地地咁完當日後談算啦,而加搞柒上一代,又搞柒埋下一代,如果我當你係正史,成個ip收得皮啦
依家我覺得博人幾型,全世界針對佢,但佐助比把劍. 頭額.斗篷,有哂嗚佐當時既痛苦孤獨,仲有桃式backup 佢,寫得個角色好cool
其實當時斑做final boss係最完美,為左商業角度先整一咋大筒木
其實唔係敵人敵人仲係個竇玩緊量產十尾
唔同 鏡花水月 係幻覺, 平子招萬解直接改變思想

【卍解】 “逆様邪八寶塞”(Sakashima Yokoshima Happō Fusagari)
能力為全部逆反,除自己以外不分敵我將範圍內所有人對“敵人”與“同伴”的認知倒轉,使其互相殘殺,屬於精神系催眠能力,發動能力時平子會站在撫子之花形狀般的台座。不適合在身邊有同伴時使用,因為會連同伴也會開始自相殘殺;也不適合一對一的情況,因為對方沒有能識別成敵方的同伴(能力限制無法把自己當成敵對的存在進行替換),因而能力也無法發動。適合孤身一人存在敵方陣營時使用。
太誇張了,斑咁辛苦先開到隻輪回眼,阿瑪多一下外掛升到神
有主角威能但眾叛親離囉
我覺得仲慘
其實火影應該重制,玩鬼滅既制作應該好好J
悟空要死個老友先變超西
嗰頭冇啦啦地球有幾個勁過超西嘅人造人憑空出現
上次戰鬥用盡啲查克拉
依家係永久沉睡既狀態
好似比桃式上身既博人插盲左一隻輪迴眼如果無記錯
好後悔有期待過博人傳
個思路陷入去傳承同大筒木已經錯晒

做唔到獵人同咒術咁就唔好玩戰力調低,即係話冇能耐就唔應該開啊仔傳
美好回憶係中忍考試就完咗
商業角度要賺錢冇計,你睇龍珠玩幾多年,求其轉個髪色就勁左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞