火影忍者博人傳越黎越好睇bo

335 回覆
20 Like 369 Dislike
明顯唔關事啦
估下又唔撚得,咪咁低質啦
你咁撚醒,咁你講下關咩事啦
一睇都知唔關事啦on9
咁你講唔講撚到關咩事先on9
中文版剩係搵到殘體字
同Ada傾計嗰陣沙律同班長都無受影響
桃式講咗神術唔存在咩魅惑嘅能力
Ada嘅能力係嚟自全能 將願望變成真實
所以班長同沙律應該一樣 無受全能影響
做乜9

火影疾風傳已經大結局啦
鳩估得兩個可能性

1. 鐘意大筒木嘅無效(Gay佬唔計)
2. Ada主動叫沙律同班長過黎做朋友girl talk 間接控制到自己全能嘅能力唔影響佢兩個 並唔係完全控制唔到
咁神奇 , 不過感覺博人傳好似好快完
Ada用 嚴格嚟講唔算佢主動用
佢嗰全能係自動將願望成真
佢聽完川木個願望 就不自覺咁開咗技
開完技嗰下佢兩個都係靠其他人嘅反應先知發生咗咩事
如果佢個女冇事,咁佐助都有寫輪眼但佢又有事喎,你講嘅嘢,應該成立
佐助有無真係中都仲係未知之數
但我覺得佐助有中 但好快就會知有問題

1. 佐助護額係博人身上
2. 眼受傷係博人 唔係川木
3. 川木有能力隱藏查克拉 俾探知隊感應到報位置果陣 佐助果幕個表情覺得奇怪點解會探知到
4. 仲有王牌沙律無中到 就同佐助講
其實我覺得呢個戲劇性發展我覺得唔錯,令到我想繼續追,之前嗰啲真係冇乜意欲追

Btw我覺得九尾同埋佐助輪迴眼仲有斑會返嚟,而家仲有第二隻10尾喺度,話唔定佢入邊嘅九尾,可能會去返嗚人度,佐助就可能要返隻左手重啟輪迴眼,斑就最後兜同大蛇丸搵佢幫手拯救世界,希望斑最後繼續黑化完成佢嘅無限月讀咁就精彩
第一集已經講
呢個係屬於我嘅故事
而點解會發展成咁就要返去幾年之前
所以直到而家為止一直都係前傳
係唔知要做幾耐
其實一直覺得斑先配做最終大佬
有野心 有計劃 出場又霸氣
梗係覺得最後加老母落去 係為咗寫大個世界觀 長賺長有
明明斑既萬花筒能力可以replay,點解唔用
已月好慘
剛剛先超展開 咁快就完
我覺得頂多係輝夜出得返嚟
睇返第一集博人件披肩同把劍
佐助應該好快收皮幫佢開萬花筒
輝夜而定個設定越嚟越勁
搞到當時第7班打贏佢呢樣野越嚟越唔真實
佢老豆都係靠老豆

唔同啦 有果陣有羽衣比力量佢
加上輝夜係大筒木入面算係廢果啲
其實川木係麻怨點解博人係嗚門個仔
如果博人係nothing咁就冇人會care佢殺唔殺博人
亦都有話已經當嗚門係老豆
Ada只係幫佢實現願望 冇多冇少
雖然算廢
但係輝夜食過神樹果實
理論上係勁過曬未食果實嘅木筒木
但其他大筒木唔係會食其他星球黎增強實力咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞