英超︱足總表明重罰 富咸米祖域隨時提早收咧

239 回覆
81 Like 33 Dislike
公道講句 西西哥幾得意
所以咪就係冇問題有咩好討論
佢出事多人講定ivan多人講
Ivan係咬所有人
西西淨咬曼聯
http://news.now.com/home/sports/player?newsId=sp19923293267

咁呢單做咩ashley young要停賽?
佢無俾人俾牌姐,試吓般奴推完人俾人紅牌,睇吓會唔會激過神鋒
因為呢個係當時未引入VAR,受技術所限球證冇辦法睇到
般奴係直接同旁證有身體接觸,如果旁證證為係兇暴行為,應該即時通知球證追究,冇可能當時唔覺有問題,賽後又話係兇暴行為要追罰
Btw,Young當時仲係獌,唔知符唔符合上面所講嘅一致?
由第一句我已經話唔係針對曼聯
再之後講埋曼聯今季都有因為圍球證被罰
我一直講緊既係足總執法唔一致

又想屈人做反獌?
你邊句見到我屈你反獌?只係你個例子見到曼聯都會俾人秋後
唔係一個例子解答返你個問題咩?
冇用架 咪又係會用白衣人黎駁你
即係個球證主動地認為bruno呢個動作唔係暴力行為就得?
咁以為同球證玩摔角都得啦,同球證fd底咪可以咁玩
笑死
佢哋依家仲覺得米路張牌係對家得益
即係個球證主動地認為bruno呢個動作唔係暴力行為就得?
球例角度嚟講:係
好似卡斯米路兩張紅牌咁,都係球證認為係兇暴行為同嚴重犯規,我個人就覺得偏嚴而未算過嚴

同球證fd底咪可以咁玩
理論上球證為避嫌係唔會同現役有機會吹嘅球員太親密

呢啲marginal嘅嘢都係少做為妙,如果當時旁證係有投訴,9成係直紅,可能旁證覺得俾佢提早入更衣室沖涼係益咗佢呢
果場輸七喜
如果拎張紅牌,聽落冇咁樣衰
有follow up
希望你見到

英足總就曼聯球員在足總盃八強中圍繞球證投訴一事作出起訴。

該場比賽進行至70分鐘,富咸韋利安以手部擋出辛祖的射門,當時球證並沒有立即判罰十二碼,其他曼聯球員在71分鐘群起圍繞球證作投訴。故此英足總指控曼聯未能有效管束球員在場上的行為,曼聯需於3月27日前作出回應。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞