英超︱足總表明重罰 富咸米祖域隨時提早收咧

239 回覆
81 Like 33 Dislike
你樓下咪寫埋
睇唔到?
其實所謂推撞都好小動作
冇19000識覆
呢個明顯係智商問題,就算落後加絕殺都唔應該咁樣fing鳩個球證啦,幫唔到件事仲要俾人罰停賽,要發洩咪去場邊踢水樽囉
韋比話唔計
1. 福仔冇掂波但影響到對面中堅做決定應該要吹

2. 沙碧沙真係好運走甩,個下都遞得高

3. 米路紅合理啦中波再叉中腳徑冇心都係難睇

呢d唔少曼迷自己都有講啦

其實唔係好知你想表達乜
講波佬都不調強調最壞情況

都係紅金章安,10打11+變返1:1

但冇埋米杜域真係連最有威脅個攻擊點都冇埋

如果10打11唔覺得個晚既曼聯100%贏到
佢地入曼區就爆閘邊會睇到 單單福仔個球曼區超過8成都話應該吹
反曼好易做,求其講句般奴冇事就可以
睇波既野你自己開心就得啦,我講完覺得要吹

之後你就話其他曼迷唔係咁諗,其實呢d講黎做乜
見到成班支那人口吻 臭蟲論
邊有咁誇
就咁推一下咋喎 可以紅但唔使10場
邊隊冇fans盲目/盲反?如果隊隊都有

咁你下下拎個d黎笑一定有野笑
一個推完球證頭就走
一個撞完球證比人紅牌再繼續追住屌
咁都要英超球員先會知分別嘅話
不如叫你老母帶你去驗下智商
如果唔係搵個英超球員share比你聽都驚你聽唔明
係咯,quote 呢個出黎唯一可以表達到呢個前球證夠持平
又忽略咗mitrovic同球證講嘅嘢
咁姐係講左咩姐
應該係指撚住球證塊面講對唔住
仲要assume球十二碼係入,如果唔入,九個踢十一個真係嘔血
4424到完場幾日後仲搞9人都係第一次見
試下幫反曼諗:

佢應該同球證講佢自己收左好多錢,話比張紅牌佢之前同球證一齊分
笑死 講到曼聯未來十場都對富咸咁除咗當場紅牌有得益 其餘佢停幾多場 關曼聯咩事?
差啲搞到皇者獌出局 要追殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞