英超︱足總表明重罰 富咸米祖域隨時提早收咧

239 回覆
81 Like 33 Dislike
我地般奴驚球證跌先用陰力扶下佢
點會有事 合情合法
顯然標準的懲罰,在米祖域被驅逐的粗暴行為是不足夠的。」足總同時亦指出,米祖域在被逐之後的行為,包括其言論及動作,被指帶有侮辱以及威嚇。因此估計將令他面對一個非常長的停賽期。
重罰係因為紅牌之後既行為
反獌不願面對
總之般奴冇事joke總要改例全部都冇事(好似)
好搞唔搞,搞韋比D靚,係人都知韋比係咩人
個個都盲,點會睇到。終之一定係4424,49000降班, dllm!!
般奴
作客成場壓住打 下半場又領先
而家富咸明明有2個禁區内被侵犯
球證又無foul 明顯尺度偏向曼聯

金章安護空門又on9 食全餐
搞到球員 領隊都失控 真係陰公
般個次球證賽後報告好似冇提單野joke總先話做唔到野。
今次係咪個球證小氣用10版紙寫嗅米祖域?
Is
Joke總B害喊喊
條傻鳩真係多左 本身踢少個仲有機會死守住1:1
反獌係得咁上下質素
原來爸打係英超球員, 知曬佢2個講過乜
不如SHARE比大家評下理
今天,我們都是富咸迷。
你做乜鳩
顯然標準的懲罰,在米祖域被驅逐的粗暴行為是不足夠的。」足總同時亦指出,米祖域在被逐之後的行為,包括其言論及動作,被指帶有侮辱以及威嚇。

顯然標準的懲罰,在米祖域被驅逐的粗暴行為是不足夠的。
1. 姐係講緊佢推人(粗暴行為) 用紅牌係 不足夠,

足總同時亦指出,米祖域在被逐之後的行為
2. 姐係 1 之後 ON TOP 加 其言論及動作,被指帶有侮辱以及威嚇。

而唔係因為單純因為其言論及動作,被指帶有侮辱以及威嚇 而停賽WOR
因為唔係曼聯
講葡語粗口 聽唔明
即係暗示有方法可以減刑, 否則就會加刑
般奴都無紅牌出場 緊係無之後行動啦
反獌又輸
般奴:我冇fuck 你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞