尖沙咀區某駐名髮型師可唔可以唔好再揸車

221 回覆
369 Like 17 Dislike
係喇係喇 你哋講咩都係岩喇
唔知以為人地係明星 大件事到要去公審人
人地起碼撞極賠極都繼續揸繼續努力學
你地剩係識叫人放棄 都睇得出你地人生都好唔如意
成篇野d留言我剩係覺得好大陣酸味
與其有時間係度酸係度聲討人
不如努力d搵錢買車考車牌買名牌
祝你地考到車牌一路順利 唔好撞到人地架車喇
唔係下次俾人公審個個係你呀
佢係見到手推車想比位個阿伯,所以扭出左,點知唔識預位,呢個咪事實,仲講咩野誰對誰錯

貨車前有障礙物都減速停,你有障礙物就睇都唔睇就過埋隔離線,咁都仲要問? 點解你唔照停或者打左燈貨車尾過線避手推車?

如果真係要考6-7次牌,就考慮下仲應唔應該揸車。你可以上網圍爐刷存在,人地一樣可以批評你,仲要你放上做生意IG 而且帳號又公開一係你用私人帳戶po咪無人講
揸咩車咁名貴,要返原廠整啊
係世界既錯
邊個撞人咪邊個賠囉,唔通人地d 波都可以用個屎忽撞你咩
咁呢行係攰嘅
搵到錢都正常
似係佢d 傻閪mk 妹客
張相都係Quotation 姐 都未知整唔整
同埋報保險咪俾墊底費 駛鬼俾4萬咩
咁就要破產真係唔好拎出黎比人笑啦
似係佢啲盲撐佢既20歲頭妹豬客
大佬呀 佢手車個個月都出事
真係爭在幾時會出人命
佢整車啲銀都夠佢食幾年
有啲野唔係努力不懈就有用架妹豬
我諗佢再渣車都一定keep住有事
搵唔番ex ig既
其實真係憑咩要人地唔好再揸車先
有邊個係一岀世咩都識架
有邊個唔係一步一步靠自己辛苦跌跌撞撞咁行岀黎架
唔係盲唔盲撐既問題
係我睇完成件事我唔覺得有需要公審既必要
人地一句問題想問下件事係應該邊個岩邊個錯
就將件事放到咁大覺得人地話貨車司機錯 要求安慰
真係哂氣
你要咁諗 我都冇辦法
其實揸得唔好 建議去補鐘多過揸出街成日撞
撞車可能係撞人/死物 撞人就大撚鑊 撞死物就簡單啲賠錢
但撞乜都好 都一樣會阻塞交通 對道路使用者造成不便
純係呢點 大眾對一個久唔久撞車既人公審 會唔會令佢覺得順氣左?

同埋誰對誰錯個句 明顯佢唔知自己錯 呢點拗黎都冇用

利申 十幾年車牌 ncd到頂 每日揸車返放工做野 會經尖沙咀
我應該有資格出聲?

如果你為佢好 叫佢補下鐘 幾百蚊 好過quotation 4萬幾
我見到你咁撚戇鳩就真係曬氣
要一步一步咁黎咪練好手車先周圍揸
揸出黎柒左又要放上一個7000幾followers 既IG
其實根本撞車同畀人公審佢都係咎由自取
希望你出街唔會畀佢車死啦戇鳩仔
關咩事 呢個情況佢係需要減慢到停 打左燈 等無車再俾油CUT線走
已唔係夾硬慢流到俾人刮到車頭燈
個story都幾風趣
咁都問得出
定係本人
On9仔手車屎仲要周圍講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞