尖沙咀區某駐名髮型師可唔可以唔好再揸車

221 回覆
369 Like 17 Dislike
我唔知
我無車牌
如果貨車最後輸 個世界就真係無公理
佢咪有認自己跟車太貼囉
咁仲問乜鳩誰對誰錯?
自己柒就收埋搵窿捐啦仲沖出嚟問問問
轉彎見到個阿伯霸住咗條線唔夠行咪停車等左線無車再借線行 後面有車貼實又點,後車撞你係佢賠錢畀你,但而家你撞鳩人車尾就你自己賠畀人

揸車呢家嘢都幾講天份嘅,揸唔掂嘅不如搭返巴士算喇
片主輸啦 後車撞前車
已經唔係轉彎事
樓主咪同緊佢講
米系 條友亂9甘貼圖🤣
佢甩咗我三次底,兩次搞錯booking,我都算數。第三次我諗住帶阿媽去整頭,佢即日話自己頭痛
Ps. 我阿媽果日係特登請假去整頭
屌上次都比條友甩底 仲要即日唔問唔講
勁冇責任感
唔撚識渣車就搭車啦唔該仲誰對誰錯
女人整次頭起碼千零二千蚊先落到樓
佢呢啲做到客接客唔富貴就假
屌你蛇精女形容得好好
條女一睇都知拜金到痴線啦
十成都係嫌個髮型師冇車/冇樓 養唔到佢過世先散啦
條女好似勁快就搵到新仔
照佢回應嘅嗰張相睇
係就係後面有好多車
但其實後面啲車都唔係盲架嘛
就算你真係停咗喺度 本身車速咁慢 都唔算係急停
後面都唔大機會撞上嚟喎
轉彎位塞住要停一停呢啲事成日都有架啦
佢做前車 車速唔快 仲要諗埋後車跟得貼唔貼咩
顧掂前面嘅路面情況先
著名
又後面車太貼,又隔離有手推車,又前面收油
就係唔關自己事

我知唔係好關事
呢個係個髮型師個ex蛇精女養果隻貓
真係唔明點解可以養到咁
重有心情拍片
但係啲髮型師一日都幾千蚊啦生意
唔覺得佢哋真係會好窮
同埋我真係有研究過,佢係唔係P到自己個樣咁樣定係真係生到咁個樣好恐怖
希望佢而家個女朋友正常d 啦
之前嗰個 三日唔埋兩日就見到佢影相買名牌俾女朋友
見佢話貨櫃 心諗拖架轉灣都敢篤油?
冇聽過撞落貨架嘅唯一結果係架車變型但條架凹都唔凹下?

屌點知㩒入去原來5.5噸嚟 仲要自己on9追尾
好心你地就唔好咁敏感啦
係你地理解能力有問題定係你哋壓力真係咁大呀
人哋都話咗誰對誰錯係一個疑問句
你地就將個問題放大扭曲到覺得人地係認為自己岩
人地撞車賠錢又唔係你地賠
人地拍拖條女點又關你哋事
好心就唔好咁八卦啦
無聊到要去開post講到咁大件事咁
有時間就自我增值下啦
更何況聖人都有錯啦
又唔洗要去到公審人既
睇唔過眼咪unfollow 囉
又冇必要講到咁難聽
依d會有報應既
積番d陰德啦
Angus hi,你無撚再楂車啦
一睇就知公屋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞