尖沙咀區某駐名髮型師可唔可以唔好再揸車

221 回覆
369 Like 17 Dislike
你有無車牌
明顯講緊個髮型師手車屎喎
佢係有意識到自己錯就唔會post IG問「誰對誰錯」想圍爐取暖啦
佢手車咁撚屎擺到明影響公共交通安全 點會唔關我地事?
睇你回應得咁撚蠢唔似Angus本人 應該係佢啲MK FD
咁睇黎要自我增值嗰個係你
日光日白尖沙咀揸車賴後面跟得太貼
扭軚扭到一半見到個呀伯手推車就唔撚扭
人哋5.5喺正線玩brake test都唔關你右線事啦仲話咩人哋前面無障礙物 段片撞完之後咪見到左線架的士cut咗出中線
轉部錢七操吓車好過啦,幾轉幾都好,都盡量唔會同大車一齊轉啦,仲要唔係平排係片主篤油追尾

明顯係避手推車又顧唔到左邊車頭啦,手車屎仲用呢個態度揸車,唔撞死/賠死都偷笑
几時炒車賠埋塞撚住後面既道路使用者
有追post就教精你啦
理虧就一定係你架啦

1)你理得人地貨車口供係乜 大車轉彎唔夠位 一定食埋隔籬線 到時有碰撞 多數大車贏

2)後車貼唔貼你關你咩事 阿叔手推車佔左你條線 唔代表你可以踩隔籬線 同埋睇片 你都要出左隻彎先見到阿叔 佢根本無影響你入線

呢啲意識同揸車態度/經驗問題 建議唔好乜都搵藉口賴人
真心on9
總之千錯萬錯我都係少少少錯啦
證明考車牌要驗埋腦
個老闆 ON9 炒車仲要 po 埋條片上網比人睇
累到個助手手勢差少少都比人公審
而家單嘢揚哂,大眾都話你知柒咗都仲可以繼續轉移視線不斷搵理由藉口話別人乜乜柒柒去掩飾自己嘅行為,以為委過他人就有用?
𦘦事者本人你好
發覺佢又賴後車跟得貼,又賴手推車。
後車都冇撞,佢就撞人貨車尾,差佬問多兩句,即係跟車太貼啦。

賴手推車仲on9,差佬話你見到人可以選擇停車。如果貨車同手推車調轉位,貨車泊喺右線阻住你,你咪撞咗中線嗰個人度?
呢個髮型師真係唔應該再揸車,真係危險
佢應該get錯咗
最有趣嘅係,佢講到自己架車冇brake咁。
呢個速度唔夠位過咪停車囉,夾硬攝入去撞咗仲問係邊個錯,真係馬路炸彈黎。
一句講哂 手推車唔會快得過你抽頭 佢根本一直係路上無突唔突然
熟車既唔係會轉彎位轉線 而後面架貨車貼唔貼 推唔推 係唔會影響你同前車關係
貨車有無過線 偷夠唔夠位 唔知
但條友一定手車屎爆
事主 如果你係理性嘅就反省下自己啦
所以個髮型師輸撚硬
Van 仔係我屈翻佢一兩萬
痴撚線
Block左人ig仲點搵佢相認
屌你老母辦公室開咪聽whatsapp錄音
https://lih.kg/2657235
5百幾件跟風傻狗比正評
死mk妹 推到多啲人睇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞