[辛祖妙計安天下] 曼聯終極WW轉會新聞暨吹水區 [2203]

1001 回覆
14 Like 7 Dislike
般心唔心急都鳩傳
佢傳送係有料到,落點都準
但個腦成日跳掣玩高章
我係幾鍾意辛祖
見到佢沉成咁好可惜
哈囉各位波台友,我今日就要來講講昨晚曼聯4424大勝富咸的比賽,真是讓人看得過癮啊!

首先,讓我們來談談曼聯的陣容。4424的陣型讓球隊更加穩固,同時也能夠發揮出更多的進攻威力。而且,曼聯的前鋒們也表現得相當出色,拉什福德、馬夏爾和格林伍德三人攜手合作,簡直就是毫無預警的殺手組合。尤其是拉什福德,他的進球實在是太精彩了!

而富咸雖然也有一些不錯的進攻機會,但是卻總是被曼聯的後防線給擋回去了。曼聯的後防線表現得非常穩健,難以被突破。尤其是林加德和馬奎爾,他們兩人的防守功力可謂是非常了得,為曼聯立下了不少汗马功劳。

最後,我們也要來談談曼聯的教練索爾斯克亞。他在比賽中的決策和戰術都非常得當,讓球隊能夠發揮出最好的水平。他的選人也非常明智,讓曼聯的陣容更加合理。

總而言之,曼聯4424大勝富咸的比賽給人留下了深刻的印象。曼聯展現出了強大的進攻和防守實力,而且球隊的配合和默契度也非常高。相信這場勝利將為曼聯帶來更多的信心和動力,讓球隊在未來的比賽中能夠繼續取得好成績。
山同安踢法要好靠隊友做拉扯走位
佢兩個都唔係可以自己爆既球員
米路紅牌嗰場咪就係自轉同辛祖一齊喺前面做緊今場嘅工作,未紅前係有幾下組織睇到,不過中場冇咗米路打少一個就斷哂攻勢,我發覺大家都太急,下下買人就要即刻踢到水銀瀉地,如果係得就巴黎同鏝就玩撚哂啦
個場技安紅牌前佢兩個係有配合,但逼左去右路撞哂車喎
尋晚富臨中場最煞食咪金章安reed同palhinha
未出現紅牌嗰時其實個中場受壓得好犀利
唔係垃圾p開親自由球都唔知去咗邊既話
結果可能唔同
就係要咁樣試陣, 而家唔試唔通等下季再試, 試得陣就預咗有風險, 要保守玩防反, 不如請翻 摩佬 屌地
Marcel Sabitzer has become the first Austrian player EVER to score for Manchester United. 🔥
講起辛有心理病 覺得AWB都曾經有
般奴傳送咪又係靠以量取勝
不停賭賭到中為止
食得屎啦...
原來佢p走左枝煙
不過啲人話係佢老豆
上半場已經咁做喎
仲有般係前場點會晒得多機會
呢幾場係禁區頂俾左幾多靚波
我真係覺得曼迷對般狗好撚harsh
先唔講佢踢足體能問題
成撚日都針住佢risky pass問題
雖然我都會因為佢呢樣睇到屌柒佢
但佢係final 3rd俾咁多key pass就無視
當佢廢人又話要bench要賣
條撚樣成日9射就真
仲學晒般啲衰嘢下下轟上前場畀個波對面龍
黎生都係容易受情緒影響表現既球員黎
一逆風就亂黎
燥狂形象唔得曼迷歡心 PR做得唔好
佢係落後的確會亂黎
但係尋晚俾自傳再傳俾辛祖咪又係般做發動點
嗰球你都可以話係risky pass
係金章踢空左先有空位俾自轉爆
有時就係要般狗呢啲人先做到本身唔會有既機會出黎
所以如果以一隊強隊咁計
我覺得佢只有踢10號位嗰陣先叫合格
其他位置其實都唔okay 但當過渡/替工就無計

真心希望試下直接用SBZ頂佢個位踢番1場
比佢回下血補充下腦能量對大家都好
屌你我永遠都唔撚明點解vdb 域賀斯呢啲可以有光環
但係般狗會俾曼迷踩撚到廢柴咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞